Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'

Sandra Barneda sorprèn tothom amb el moment «més fort» de 'La isla de las tentaciones 2'

La presentadora avança que aquesta temporada estarà plena de moments «que sorprendran»

La segona temporada de 'La isla de las tentaciones' està repetint l'èxit que va ser en el seu primer cicle. De moment, en només unes setmanes, ja hem pogut ser testimonis de diverses baralles entre els participants i fins i tot hem descobert infidelitats que ja s'havien produït abans del programa, sense oblidar com una de les concursants, Melyssa, es va saltar les regles del programa per visitar el seu xicot a la seva vila i que una de les parelles, la formada per Inma i Ángel, ja ha abandonat voluntàriament. 

Tot apunta al fet que en les pròximes setmanes el programa ens té preparades moltes sorpreses, i la presentadora, Sandra Barneda, ha generat encara més ganes de seguir veient tot el que passa en aquesta segona temporada en una nova entrevista per a la revista 'Lecturas'.

Barneda es troba en un gran moment professional després de passar per alguns alts i baixos a Telecinco. Ara és la substituta de Mónica Naranjo i s'ha posat al capdavant d'un dels èxits més grans de Telecinco, motiu pel qual està vivint una experiència única i plena d'emocions. Malgrat això, en l'entrevista també ha reconegut que aquesta nova feina l'està fent viure moments complicats. 

La segona temporada de 'La isla de las tentaciones' està plena de sorpreses

Concretament, la presentadora ha revelat que el moment més dur que ha viscut al programa és «quan estava a la foguera, i de sobte, va desaparèixer tot l'equip (...) Tothom estava corrents, em vaig quedar sola amb dos càmeres i vam estar gravant». A més, ha afegit que va «preguntar què havia passat» i que «va ser molt fort».

Evidentment, Sandra Barneda no ha volgut donar més detalls sobre la situació per no trencar la sorpresa, però sí que ha avançat que el moment supera amb creus el famós «Estefaníaaaa!» que va catapultar el programa —i Fani i Cristopher— a la fama. «Passaran coses que sorprendran», ha volgut tancar la presentadora. 

Sobre les pròximes accions que tindran lloc al programa en les següents setmanes, de moment no se'n sap gaire cosa segons els avanços que la cadena ha anat emetent. Les xarxes ja s'han omplert de teories, i alguns fins i tot creuen que Cristian trencarà la seva relació amb Melodie per començar una nova vida amb Andrea. Però n'hi ha més, i és que hi ha espectadors que creuen que Alessandro Livi, ex de 'Gran Hermano', i la seva parella, Patry Guimeras, seran els substituts d'Ángel i Inma.