Primer pla de Sandra Barneda somrient

Sandra Barneda fa les maletes per un encàrrec secret de la feina

La presentadora se'n va per motius laborals

Sandra Barneda, com no dubta a reconèixer públicament, està patint molt per la ruptura amb Nagore Robles. Per aquest motiu, li anirà marxar uns dies fora d'Espanya. I és que se'n va a la República Dominicana per feina.

En concret, d'aquí a uns dies viatjarà al país caribeny per començar a gravar la cinquena temporada de 'La isla de las tentaciones', un programa que li ha portat molts èxits professionals, així com l'afecte i els aplaudiments del públic.

Sandra Barneda, a punt de començar a gravar

Recentment, la presentadora i escriptora catalana ha donat a conèixer a través de les xarxes socials que està fent les maletes. I és que molt aviat començarà a gravar a la República Dominicana la nova edició de 'La isla de las tentaciones'. Un format que no només li ha donat moltes alegries professionals, sinó també a la cadena, a Telecinco.

Sandra se'n va d'aquí a molt pocs dies, així que aquesta setmana s'està preparant per a l'aventura. Per exemple, tal com ha explicat als seus seguidors d'Instagram, s'ha sotmès a la revisió mèdica pertinent. Així és com ha hagut de certificar que està en plena forma i llesta per a emprendre aquest repte televisiu.

Però això no és tot, ja que també ha decidit fer-se un canvi de look. En efecte, s'ha decantat per tenyir-se d'un «color blondie», com ella diu, per estar radiant aquesta nova temporada.

Muntatge d'un mòbil amb la story de Sandra Barneda
Sandra Barneda s'està preparant per a la nova edició de 'La isla de las tentaciones' | Instagram

De la mateixa manera, ha estat amb les estilistes del programa emprovant-se diferents peces per a conformar el vestuari que portarà a la nova edició.

Sandra Barneda afronta la nova temporada amb novetats

L'ex de Nagore Robles ha anat explicant el procés que està seguint per a planificar-ho tot abans d'anar-se'n a la República Dominicana. D'aquesta manera, es prepara per a una temporada que serà diferent, sens dubte.

Així, per exemple, quan els seus fans li han preguntat quines novetats hi haurà al format, ha sigut molt clara. Ha respost: «Amb un tros d'equip com aquest, de Cuarzo TV, sempre hi ha sorpreses». I és que vol mantenir en secret els principals atractius amb què comptarà la nova edició.

Per descomptat, un altre canvi notable és que hi haurà nous concursants, així com temptadors i temptadores. De moment, no s'ha revelat cap mena d'informació al respecte. No sabem quines parelles s'atreviran a posar el seu amor a la corda fluixa, però segur que en coneixem alguna, i també algun dels solters i solteres.

Al terreny personal, per a Sandra Barneda hi haurà una altra diferència notable en l'enregistrament d'aquesta cinquena edició respecte a les anteriors. Sí, perquè la seva ex, que sempre l'havia visitat durant uns dies, no viatjarà al país caribeny, així que segur que se li remouran sentiments.

Nagore Robles i Sandra Barneda
Aquesta vegada, Nagore Robles no anirà a visitar Sandra Barneda | GTRES

Malgrat tot, la catalana veu aquest projecte com una cosa positiva, com una manera d'escapar-se de la tristesa que sent. Tristesa que no amaga públicament. Per exemple, fa una setmana va confessar: «Dilluns passat va ser un dia que la capa de tristesa es resistia a tornar-se transparent».

«Era un dia que m'havia de sentir segura, valerosa, seductora, poderosa. I, en realitat, em sentia petita, malenconiosa i insegura», deia la publicació a Instagram.

En aquesta mateixa línia, Sandra Barneda també va escriure: «La solitud del cafè, de l'espera, del destí que està escrit i no arriba. Dels desitjos trencats. De les lletres d'amor sobre la sorra que va esborrar el vent».

«A tu, temps, m'emparo. Guardià del meu futur».

▶️ Pedro Piqueras confiesa al fin el secreto de su hijo Curro