Primer pla de Sandra Barneda somrient

La catalana Sandra Barneda dona la millor notícia després de trencar amb Nagore

Sandra Barneda marxarà a la República Dominicana per gravar dues noves edicions de 'La isla de las tentaciones' amb sorpreses incloses

Sandra Barneda està feliç després de reprendre la feina. La presentadora està encantada de tornar a la República Dominicana per gravar dues temporades de 'La isla de las tentaciones'.

Després de presentar Mónica Naranjo la primera edició, la catalana va posar rumb al país per conduir les altres tres emeses fins ara.

Un cop més, Sandra Barneda serà la mestra de cerimònies d'un programa on es viuen moltes emocions. L'escriptora serà testimoni de tot el que passi amb les cinc parelles que posaran a prova el seu amor en aquesta cinquena edició. I no només això, ja que, com va passar l'any passat, es gravaran dues temporades seguides amb l'objectiu d'estalviar costos.

D'aquesta manera, aviat podrem veure dos nous grups de joves disposats a viure una experiència inoblidable. Cites, infidelitat i una infinitat de situacions que faran de la seva estada a la República Dominicana un desafiament. Tots ells ja estan preparats, ja que els propers dies partiran per gravar la cinquena edició.

Sandra Barneda mirant a càmera en el plató de la Isla de las Tentaciones 3
Sandra Barneda tornarà a presentar 'La isla de las tentaciones'   | Telecinco

Sandra Barneda estaria decidint, amb el seu equip d'estilisme, els vestits amb què enlluernarà cadascuna de les gales. A més, entusiasmada de tornar a presentar el format, la presentadora ha revelat algunes de les novetats que guarda la nova edició.

«Amb un tros d'equip com el de Cuarzo sempre cal esperar sorpreses», va explicar a través del compte d'Instagram.

I no només hi ha canvis a l'edició, ja que Sandra Barneda s'ha sotmès a un radical canvi de look per a aquesta nova etapa. «Preparant color blondie per a 'La isla de las tentaciones'», començava la catalana a través de les històries d'aquesta xarxa social. També s'ha sotmès a les proves mèdiques abans de volar al país dominicà.

Com en anteriors edicions, la productora llogarà dues enormes mansions on els participants donaran curs al seu amor. Queda molt poc perquè Sandra Barneda, amb l'equip i els concursants, posi rumb a la República Dominicana. «En breu comencem els rodatges», ha confessat a través del seu Instagram.

Sandra Barneda podria coincidir amb la seva exparella a 'La isla de las tentaciones'

Com cada any, Sandra Barneda serà la conductora de l'espai tant a la República Dominicana com a Espanya. L'autora de Un océano para llegar a ti presentarà, segurament, els debats amb un elenc de col·laboradors experts en televisió. I entre ells podria estar la que ha estat la seva xicota durant cinc anys, Nagore Robles.

Assidua en aquest tipus de programes, la guanyadora de 'Acorralados' mai no ha amagat els seus sentiments per Sandra Barneda. És més, totes dues es van conèixer treballant juntes a la televisió i des de llavors no s'havien separat. Tot i això, el març del 2022 van fer pública la seva ruptura sentimental davant la sorpresa de tots.

Primer pla de la parella formada per Nagore Robles i Sandra Barneda
Nagore i Sandra trenquen després de 5 anys de relació   | GTRES

«L'amor també significa acceptar els finals i deixar anar encara que sigui una decisió difícil», començaven totes dues en un text on van confirmar la notícia. Amb aquest comunicat Sandra Barneda i Nagore Robles volien «evitar especulacions i notícies difamatòries». Per això, i de mutu acord, van comunicar que «des de fa uns mesos no som parella».

A l'escrit, tant Sandra Barneda com Nagore Robles asseguren que «prenem camins separats però desitjant-nos sempre el millor l'una a l'altra». Una reflexió aplaudida per molts dels seus seguidors on demostren l'amor que es tenen malgrat no estar juntes.

Independentment que estiguin juntes o no, han estat partícips d'una gran història d'amor que ha aconseguit visibilitzar infinitud de moments.