Sandra Barneda li 'posa les banyes' a Telecinco amb la seva pròpia medicina

La periodista ha guanyat el Premi Planeta 2020

Sandra Berneda y Susanna Griso a doble pantalla
Sandra Barneda s'ha connectat al programa de Susanna Griso | Antena 3

Sens dubte, Sandra Barneda està passant pel seu millor moment personal i laboral. I és que la periodista, a més d'estar presentant un dels programes més reeixits de Mediaset,  ‘La isla de las tentaciones’, també ha rebut el Premi Planeta 2020 per la seva novel·la, ‘Un océano para llegar a ti’.

Gràcies a aquest reconeixement, la parella de Nagore Robles ha fet un salt més enllà de Mediaset, concretament fins a Antena 3. La presentadora ha estat entrevistada per Susanna Griso, que en to jocós li feia l'ullet a l'actual programa que està presentant amb un: «Tenim moltes imatges per a tu».

Barneda, emocionada per la seva vida professional

La cadena ha volgut recordar com havien estat els inicis de Barneda en Antena 3. En aquestes imatges es podia veure a la basca en un cameo de ‘Compañeros’ o presentant per primera vegada un reality, 'El bus' (2000). «Qui ens ho havia de dir?», sentenciava Griso després d'informar que Sandra havia guanyat el Premi Planeta d'enguany.

Emocionada, i molt atenta a les imatges, la presentadora de ‘La isla de las tentaciones’ assegurava que sentia «una alegria tremenda. Estic com en un carrusel des d'ahir a la nit. Estic encantada que hagi estat amb una novel·la com ‘Un océano para llegar a ti’, d'esperança que ve tan bé ara».

‘Un océano para llegar a ti’, el llibre que l’ha catapultat a la fama com a escriptora

A més, Barneda ha volgut revelar sobre què anava el llibre que l'ha catapultat com a escriptora. «Aborda com les pèrdues ens modifiquen. Un tema en el qual estem avui i per desgràcia parlem tant, però que es va gestar molt abans que aparegués la pandèmia». També va voler parlar de com a vegades ens costa tant acceptar la vulnerabilitat, i les alegries que ens dóna quan si ho fem», explicava la periodista.Després d'aquestes paraules, la periodista d'Antena 3 li preguntava com aconseguia compaginar el seu treball en televisió amb la seva faceta d'escriptora. «Escriure una necessitat i un treball de constància. M'organitzo setmana a setmana perquè em va canviant la vida amb les altres responsabilitats que tinc, però sí que sóc molt disciplinada», reconeixia.


Comentaris

envia el comentari