Sandra Barneda amb cara de sorpresa

Sandra Barneda posa els pèls de punta a Telecinco: «Sense parar de plorar»

Sandra Barneda ha explicat el seu pitjor moment a 'La isla de las tentaciones'

Sandra Barneda es troba gaudint de l'èxit que està aconseguint el programa que presenta actualment:'La isla de las tentaciones'. Fins a la seva quarta edició ha arribat ja aquest format, que especialment avui impactarà molt als espectadors.

Tot i que ja s'ha produït una infidelitat, n'hi haurà molt més. Mentrestant, ha passat una cosa que va avançar la catalana i que segur no deixarà indiferent ningú. El que va passar, que veurem avui dimecres, la va portar a parar l'enregistrament perquè no deixava de plorar.

Sandra Barneda avança la situació tan dolorosa que es viurà a 'La isla de las tentaciones'

Dilluns a la nit es va emetre el debat de 'La isla de las tentaciones' i s'hi van mostrar imatges del lliurament d'avui. En concret, vam poder veure diverses de les fogueres en què apareixia Alejandro absolutament destrossat.

L'única cosa de la qual vam poder ser testimonis en l'avenç és que la seva noia, Tania, va sentir dir una cosa que no li agradava. Exactament que si havia de decidir en aquell moment, marxaria soltera.

Un comentari que de ben segur haurà estat motivat per les paraules que han sortit de la boca del seu xicot. Ell l'ha titllat d'immadura i ha afirmat que ella mai no estarà amb ningú que faci millor l'amor que ell. És a dir, uns comentaris que l'han defraudat.

Alejandro i Tania de La Isla de las Tentaciones.
Alejandro i Tania seran protagonistes avui de 'La isla de las tentaciones'. | Telecinco

Tot i això, sembla que hi haurà una cosa més que veurà el gadità i que li causarà un dolor molt profund. Tant és així que, com es va mostrar, es va posar a plorar, es va desesperar, es va voler trencar els pantalons. És més, va acabar marxant de la foguera.

Sandra va parlar al plató sobre aquest moment que veurem en unes hores. Exactament, va dir que no havia viscut una situació igual fins ara al programa.

Sandra Barneda se sincera sobre la situació viscuda a 'La isla de las tentaciones'

Barneda va donar la paraula a la mare d'Alejandro, Maribel, perquè opinés de la desolació del seu fill. I aquesta va manifestar: «Jo crec que no n'ha vist tant. Haurà vist qualsevol ximpleria, és el que vull pensar, i ell ja se n'ha fet la pel·lícula».

De la mateixa manera, va admetre que no és la primera vegada que ho veu així i en aquest punt no va poder evitar les llàgrimes. Per això, la Sandra es va acostar a consolar-la i es va sincerar més que mai, dient: «Jo no vaig poder seguir l'enregistrament perquè em vaig posar pitjor que ell».

«Jo no soc una persona que sol expressar els meus sentiments quan estic treballant, però em va venir un atac de plorera. No podia parar de plorar pel que vivim en aquell moment. I plorar no és fer pena, és treure els sentiments que tens».

Després, Maribel va recompondre's i va prendre la paraula per defensar al concursant, justificant la seva manera d'actuar per sentir dir a la seva xicota que se n'aniria sola del programa. Així mateix, va manifestar: «Ell no ha fet res, però les paraules el perden».

Matamoros, però, va carregar contra el jove: «Els homes creiem que pel fet de ser fidels ja podem tenir una dona al costat i no és veritat. Hi ha una manera d'amor que no té res a veure amb aquests comportaments».

La mare del gadità no va estar d'acord amb allò que va ser exposat: «Ell no ha estat així en tot el temps de la relació. Ha estat a l'illa on ha actuat així. Voleu capgirar la seva imatge per quatre dies que porta aquí».

Aquest assumpte va enfrontar tots els que hi eren al plató, ja que tenien idees diferents sobre com és Alejandro amb Tania. Una parella que avui viurà, segons l'avenç, una de les nits més dures fins ara al programa.