YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La catalana Sandra Barneda confessa el que sent quan surt de l'aigua

La presentadora està al Carib gravant 'La isla de las tentaciones'

Sandra Barneda presentant 'GH Revolution'
Sandra Barneda està travessant el seu moment més dolç | Mediaset

Sandra Barneda no ha aprofitat l'estiu per fer unes merescudes vacances sinó que la presentadora està immersa en la gravació de la segona temporada de l'exitós 'reality' de Mediaset'La isla de las tentaciones'. La parella de Nagore Robles és la substituta de MónicaNaranjo, qui va estar al capdavant de l'estrena del programa.

Tot i la gran quantitat de feina que té, Barneda ha aprofitat que està treballant en ple estiu sota el sol del Carib per descansar, entre gravacions, en les paradisíaques platges de la RepúblicaDominicana tot banyant-se i gaudint del mar i aprofitant el sol del Carib.

Gaudint de les platges del Carib

La presentadora no ha dubtat en compartir una imatge de les seves 'no vacances', i ja de pas donar una mica d'enveja als seus seguidors. Sandra apareix fotografiada en banyador mentre surt de l'aigua imitant la mítica escena d'Halle Berry a 'Mor un altre dia'. La periodista no només presumia de l'increïble paisatge sinó que també lluïa 'tipàs' amb un banyador negre amb escot 'halter'.

Tot i estar treballant Barneda està passant per una dolça etapa que està gaudint moltíssim i no ha dubtat en esmentar-ho en la descripció de la fotografia: «A vegades quan una surt de l'aigua se sent una Deessa. L'efecte dura poc, però el somriure roman», sentenciava al seu compte d'Instagram, on també  acostuma a pujar imatges i informació sobre el rodatge del 'reality' que tant furor va generar amb la passada edició.

La presentadora està molt contenta i és que després que Mediaset decidís prescindir d'ella durant diversos mesos, torna a estar al capdavant d'un programa i, a més, ho fa en unes localitzacions paradisíaques. A més, torna a la pantalla petita i ho fa amb un dels programes amb més èxit de la cadena 'La isla de las tentaciones'.


Comentaris

envia el comentari