Primer pla de Sandra Barneda somrient

Sandra Barneda ja no pot amagar més la data del nou bebè

Sandra Barneda ja està comptant els dies

Sandra Barneda ja està comptant els dies per veure la carona al nou bebè. I és que, d'aquí a molt poc, podrem conèixer el nou membre de la família de La isla de las tentaciones.

La presentadora ha esdevingut la cara visible d'aquest reeixit reality de Mediaset España. Des que va agafar les regnes del format, durant la segona edició, no hi ha dubte que és una de les peces fonamentals del programa.

Sandra Barneda mirant a càmera en el plató de la Isla de las Tentaciones 3
Sandra Barneda és una de les presentadores més admirades de Telecinco. | Telecinco
 

Al llarg dels anys, Sandra Barneda ha tingut l'oportunitat de conèixer tots i cadascun dels participants d'aquest format, i fins i tot d'estrènyer lligams amb algun.

Per això, no ha pogut contenir l'emoció en assabentar-se que una de les parelles que ha aconseguit resistir la temptació està a punt de fer realitat un dels seus grans somnis: convertir-se en pares.

Sandra Barneda està molt contenta

Sandra Barneda no ha pogut contenir les llàgrimes en assabentar-se que, després de molt de temps intentant-ho, Fani Carbajo i Christofer Guzmán estan a punt de ser pares.

I és que, tot i la coneguda relliscada que va tenir la participant de La isla de las tentaciones amb el seu company Rubén, la parella ha sabut arreglar les seves diferències i, ara, estan a punt de fer un important pas en la seva relació.

Muntatge de Fani i Christofer
Fani i Christofer estan a punt de convertir-se en pares. | GTRES

 

Amb el casament pràcticament a la cantonada, la parella ha decidit que és un bon moment per intentar quedar-se embarassats. Per això, i després d'intentar-ho de manera natural, Sandra Barneda s'ha assabentat del mètode que han triat per dur a terme el procés.

Gràcies al canal de Mtmad de Fani, hem pogut saber que el futur matrimoni ha acudit a la fecundació in vitro perquè no podien tenir el nadó de forma natural.

Durant un dels seus darrers vídeos, els seguidors d'aquesta parella han pogut seguir, pas per pas, tot el procés. «Avui per fi m'introdueixen el meu bebè. Espero que tot vagi bé», ha assegurat la televisiva, després d'anar a la clínica on li han implantat l'embrió.

Sandra Barneda tem pel seu futur

Sandra Barneda està molt preocupada pel futur nadó que ve en camí després de fer-se ressò d'un nou rumor que pot acabar amb la relació de Fani Carbajo i Christofer Guzmán.

I és que, a una setmana de celebrar-se el seu casament tan esperat, ha sortit a la llum una informació que podria posposar aquest enllaç de forma definitiva.

Després de diversos intents fallits, la polèmica parella de la primera edició de La isla de las tentaciones està a punt de donar-se el sí, vull. El pròxim 10 de juny està previst que Fani i Christofer es converteixin en marit i muller.

Sandra Barneda amb cara de sorpresa
Sandra Barneda no es pot creure el que acaba de veure. | Europa Press
 

«Serà un casament que farà parlar molt», va assegurar fa uns dies la noia, abans d'assabentar-se dels últims rumors sobre el seu futur marit.

Gràcies al programa Socialité, Sandra Barneda s'ha assabentat de la suposada infidelitat que s'ha produït dins de la parella. Tot i que, en aquesta ocasió, tots els focus apunten cap a Christofer.

Fa uns dies, Roberto, exparticipant de La última tentación, va treure a la llum unes proves que demostrarien que el madrileny havia estat infidel a la seva parella. «Christofer no té res de sant», va assegurar la exparella d'Andrea Gasca.

El company de programa de Sandra Barneda va assegurar que té en poder seu converses «pujades de to i amb intencions d'anar a més».

Després de fer-se ressò d'aquesta informació, Socialité va decidir buscar Fani per explicar-li tot el que estava passant. Però, per a la seva sorpresa, la televisiva ja estava al corrent de tot el que estava passant.

«Això va passar quan ens vam donar un temps i jo era coneixedora de tota la història. El casament segueix dempeus», va assegurar davant les càmeres d'aquest programa de Telecinco, tranquil·litzant així Sandra Barneda.