Primer pla de Sandra Barneda somrient

Sandra Barneda presenta el seu germà i pocs s'ho acaben de creure

La imatge de Sandra Barneda i Marc ha cridat poderosament l'atenció

A Sandra Barneda, exceptuant la seva relació amb Nagore Robles, li agrada mantenir la seva vida privada allunyada dels mitjans. Per aquest motiu, és molt poca la informació que en tenim en aquest aspecte.

Ara, però, n'ha fet una excepció i ens ha sorprès presentant-nos un dels seus germans, en Marc. A aquest, que era absolutament anònim fins ara, l'hem pogut veure a les xarxes socials de la presentadora. I la veritat és que ha cridat l'atenció aquesta imatge perquè físicament no hi tenen res a veure.

Sandra Barneda ens presenta a Marc

Durant el programa 'Planeta Calleja'Sandra Barneda es va obrir en públic. Gràcies a aquest espai vam poder conèixer que és la menor de quatre germans, un dels quals havia patit una malaltia greu, o que els seus pares són pintors. Així mateix, va revelar que havia tingut problemes amb ells per la seva homosexualitat.

A l'esmentat espai va anar en companyia de la seva germana Yolanda, que és actriu, coach i escriptora. A aquesta la vam poder conèixer. I ara hem descobert el seu germà Marc, que era un desconegut per al públic.

Concretament, Sandra Barneda l'ha presentat oficialment a través de les seves xarxes socials. El que ha fet ha estat pujar diverses imatges amb ell presumint del nou treball que aquest té. Així, ha escrit: «Tornar a casa per Nadal»

«Amb els contrastos, amb les contradiccions, els sentiments a flor de pell i els temps tan estranys que vivim. Les bones notícies s'han de fer amb majúscules. El meu germà Marc s'incorpora a l'equip de Vila des Cans, lloc ideal on deixar la teva mascota i saber què està cuidada».

«Felicitats per la teva nova feina! Una nova aventura. Feliç de veure't gaudir amb els gossos, gaudint de la feina. Feliç d'haver-ho compartit», ha escrit la presentadora.

D'aquesta manera, la catalana es mostrava orgullosa de la seva tasca en una residència canina de Girona. Una felicitat que també ha compartit la noia que ha deixat un missatge a la publicació. Ha escrit: «Ai, quina meravella! Enhorabona a tots dos per treballar envoltats de tant d'amor».

Els seguidors de Sandra Barneda estan estupefactes

Les fotografies de Sandra Barneda amb el seu germà no han deixat indiferent. Bàsicament han sorprès per descobrir-lo i, sobretot, per veure que els dos no s'assemblen gens. Són totalment diferents. Per això s'han pogut llegir comentaris de seguidors de la presentadora com ara: «S'assemblen com un ou a una castanya».

L'única cosa que sembla que tenen en comú és el nas i el seu amor pels animals. Ella té dos gossos amb la seva parella, Nash i Leo, i ell ara està treballant en aquesta residència canina. Una feina que li fa molta il·lusió.

Precisament per la felicitat que sent per la seva nova tasca professional, els seguidors de Sandra Barneda no han dubtat a desitjar-li el millor. Ho han fet amb diversos comentaris d'enhorabona.

De la mateixa manera, altres han optat per destacar felicitat de Barneda en les fotografies amb els seus germans Marc i Yolanda.  «Que bonic veure't gaudir amb ells aquest Nadal» o «M'encanta com ets de senzilla i familiar», han estat alguns dels missatges que ha rebut.