Sandra Barneda es pronuncia sobre el presumpte veto de Telecinco

La presentadora, que s’acaba d’embarcar en un nou projecte professional, ha volgut deixar clar que la seva relació amb Mediaset és «meravellosa»

Sandra Barneda
Sandra Barneda es pronuncia sobre el presumpte veto de Telecinco | CatalunyaDiari.cat

Fins fa poc, la catalana Sandra Barneda era una de les presentadores més emblemàtiquesde Telecinco. El seu paper a programes com ‘El debate de GH VIP’ o ‘Supervivientes’ van fer que la seva presència es convertís en un habitual a la cadena italiana, i semblava que cada dia que passava es tornés més imprescindible. Malgrat això, quelcom va canviar fa uns mesos, concretament quan es va fer públic que el també barceloní Jordi González seria el seu substitut als debatsde ‘GH Dúo’.

Amb tot, les alarmes tornaven a saltar quan, poc abans de començar l’última edició de ‘Supervivientes’, la figura de Barneda desapareixia per complet de les promocions del programa i, a mode de substitució, apareixien altres noms com —novament— el de Jordi González, i fins i tot el de Carlos Sobera.

«Cap veto. La relació amb Mediaset és meravellosa»

Tot això va comportar que els seguidors de la catalana es preocupessin, i la paraula ‘veto’ va començar a planar per l’aire i a cobrar importància. Podria ser que la relació entre Barneda i Telecinco estigués totalment trencada? La mateixa presentadora ha estat l’encarregada de donar una resposta, tal com recull el mitjà ‘El món’.

Així les coses, la barcelonina s’ha mostrat d’allò més ferma i clara: «Cap veto. La meva relació amb Mediaset és meravellosa». Amb aquestes paraules, Barneda pretén silenciar tots els rumors que s’han creat al voltant de la seva figura.

Sandra Barneda durant un debat de 'Supervivientes 2017'
Sandra Barneda durant un debat de 'Supervivientes 2017' | TELECINCO

 

Però la presentadora no s’ha quedat aquí: «Estem molt bé», expressava la catalana, que continuava explicant: «’Supervivientes’ l’ha presentat molta gent. Som contractats de la cadena, sense més. De tot el que s’ha publicat, ni cas».

La presentadora estrena canal de Youtube

Aleshores, què farà Sandra Barneda a partir d’ara? Doncs provar sort en un món en el qual, malgrat no tenir experiència, es pot configurar com una gran oportunitat: Sandra Barneda ha obert el seu propi canal de YouTube. I el millor és que no ho farà sola, ja que compta amb l’ajuda i el suport de la cadena que més èxits i alegries li ha aportat al llarg de la seva trajectòria.

«Va sorgir l’oportunitat de la mà de Mediaset, i per fi van arribar a un acord amb la plataforma», explica la catalana, que continua aprofundint una mica més en el tema: «Ens van dir que hauria de ser la part més extensible de la nostra personalitat, i vam decidir crear tires relacionades amb contingut de la dona».


Comentaris

envia el comentari