L'esperada resposta de Sandra Barneda a Nagore després de la seva petició

La parella ha protagonitzat un moment especial al a televisió

Nagore Robles i Sandra Barneda a la platja
Nagore Robles i Sandra Barneda augmenten la família | Instagram

Sandra Barneda i Nagore Robles han protagonitzat un moment realment especial a la televisió. En concret, ha estat en el plató de 'MYHYV', on Barneda ha acudit per primera vegada per a promocionar 'La Isla de las Tentaciones 2', que ella presenta i que començava la nit passada.

En concret, han viscut un instant màgic en el qual l'assessora de l'amor li ha fet una pregunta a la seva nòvia, i aquesta li ha donat una resposta davant la mirada de tots.

La resposta de Sandra Barneda

Ahir, ‘Cuatro’ va promocionar en les seves xarxes que Nagore li volia fer una petició molt especial a la seva núvia, i els espectadors per fi hem aconseguit saber què li va dir i quina va ser la resposta que va rebre.

Tot va començar quan Sandra Barneda es va presentar al plató per a promocionar l'esmentat programa que presenta. Ho va fer molt natural, va explicar alguns detalls de la nova temporada i va animar al públic a no perdre's cap detall.

Quan estava a punt de marxar, la seva parella, Nagore, la va frenar. Ho va fer dient-li: «Tu et quedes aquí. Tinc alguna cosa que important a dir-te». En aquest moment, la presentadora es va mostrar sorpresa, però alhora estava riallera perquè pensava que anava a ser víctima d'una broma o una cosa semblant. No obstant això, el seu rostre va canviar quan la seva noia li va dir: «Ja saps que ha costat molt arribar fins aquí, que evidentment jo havia de viure aquest moment aquí i avui».

Aquestes paraules van començar a inquietar a Sandra que no va dubtar a manifestar «mira que a mi se'm nota la cara de desencaixada». La veritat és que en aquest moment no va poder dissimular el seu nerviosisme, que va anar creixent quan Nagore Robles va continuar dient: «Hi ha hagut molt esforç, molta paciència, molt d'amor, desamor i vull demanar-te una cosa».

En escoltar aquestes paraules, la presentadora es va mostrar totalment estupefacta i amb un riure nerviós va dir: «Què em vols demanar? Nago...». L'assessora li va demanar que li donés les mans i que confiés en ella.

La col·laboradora de 'MYHYV' li va dir a la seva noia mirant-la als ulls: «Vols...?». Va decidir no acabar la frase, donar uns segons d'emoció i això va portar al fet que Sandra Barneda manifestés: «No seràs capaç, eh?».

Els espectadors segur que estaven en tensió esperant que Robles li demanés matrimoni, no obstant això, aquesta no va ser la pregunta que li va fer. Fent ús del seu habitual sentit de l'humor, li va voler gastar una broma a la seva parella i li va dir: «Vols veure la gala d’aquesta nit amb mi?». Una pregunta que va arrencar el riure de tots, incloses les protagonistes, i que va obtenir per resposta: «Per descomptat, tenim un pla segur. M'estaven suant les mans».

La broma de Nagore

Jesús Vázquez, el presentador de 'MYHYV', li va explicar a Sandra Barneda, que la seva noia portava tot el dia preparant la broma. Això sí, li va dir a Nagore que podia haver aprofitat per a demanar-li matrimoni en aquest moment tan màgic que s'havia creat. No obstant això, ella va reconèixer que no, que ha de ser Barneda la que se li llanci i li ho demani.


Comentaris

envia el comentari