YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sandra Barneda destapa la gelosia de Nagore a casa: «Sempre el tries a ell»

Tot i que la parella sempre intenta passar desapercebuda cada vegada que treballen juntes, de vegades es colen comentaris que delaten la relació d'ambdues

Sandra Barneda somrient en un acte promocional
Sandra Barneda destapa la gelosia de Nagore a casa: «Sempre el tries a ell» | GTRES

Sandra Barneda i Nagore Robles són una de les úniques parelles televisives que segueixen treballant juntes en un mateix plató, deixant de banda la seva relació i mostrant la cara més professional de totes dues. La relació de les dues televisives va néixer als platós de televisió, i ha estat allà on han anat afermant el vincle que, cinc anys després, encara perdura, però amb alguna ruptura que han sabut sobreposar per seguir donant curs a la relació que els uneix.

El paper de Sandra Barneda no sempre és fàcil, ja que ha de repartir joc entre tots els tertulians del programa, un joc que es limita a escassos minuts entre vídeo i vídeo i que obliga a deixar a moltes persones sense torn de paraula, encara que tinguin moltes coses per dir. Això fa que els tertulians busquin sempre coronar-se amb les seves intervencions i guanyar-se l'aplaudiment, l'únic al·licient que els porta a aprovar les concises valoracions que fan en els debats.

Els retrets públics de Nagore

Aquest nervi dels col·laboradors per trobar el seu forat s'ha fet més que evident aquesta passada nit. El debat de 'La Isla de las Tentaciones' tornava d'un vídeo i Sandra Barneda afirmava que no donaria pas a Suso perquè llavors, Nagore li retreia que sempre ho triés a ell per parlar. D'aquesta manera, la catalana posava sobre la taula un assumpte que fins ara desconeixíem i que confirma que entre elles també hi ha assumptes de la feina que se'ls emporten a casa.

Segons sembla, Nagore creu a vegades que la seva noia no li dona prou avantatge respecte als seus companys i per aquest motiu, ahir Sandra li va deixar anar aquesta indirecta i que va ser percebuda per tots els espectadors del programa. Després que escoltéssim aquest comentari, Suso li va preguntar a Nagore si és cert que li retreu això a casa i va ser llavors quan Sandra va sortir en defensa de la seva noia, afirmant que això no l'hi havia dit a casa i que ho havia comentat durant l'última pausa publicitària.

Sigui com sigui, no sabrem quan s'ha materialitzat aquest atac, però que entenem que es fa des de l'humor i que per a res intercedeix en la relació de les dues televisives, que fa pocs dies celebraven un any més de la seva relació, la qual sempre és recolzada pels fans i que les obsequien amb vídeos com aquest.

Nagore rep la pitjor de les notícies

Si bé és cert que en l'amor li va genial a Nagore, sembla que a la feina se li acaba una de les seves millors etapes. Ens estem referint al programa de Cuatro, 'Mujeres y Hombres y Viceversa', el programa en què treballa diàriament on exerceix com a opinadora i també com a presentadora suplent. Ara i segons apunten les últimes notícies, sembla que 'Mediaset' ha decidit posar el punt final al programa, després que no hagi aconseguit mantenir l'interès i que les dades que anota diàriament no paren de baixar.

El programa es troba tan malmès que de res ha servit que Jorge Javier Vázquez accedís a participar com a 'tronista' VIP del programa, obrint al format a dues noves possibilitats, la primera, donant pas a famosos que accedissin per trobar parella i la segona, obrir el ràdio a persones homosexuals i que poguessin trobar l'amor dins el programa.

Aquesta jugada tan sols va durar una setmana i, tot i que el català ha admès que ha arribat a gravar noves cites amb els seus temptadors, ni el presentador ni els seus nois han aparegut en l'última setmana al programa i ja tampoc s'espera que ho facin. En els pròxims dies Jorge començarà a presentar la nova edició de 'Supervivientes' i això li deixarà sense temps per dedicar-se al programa d'amor de Cuatro i que podria trobar-se en aquests moments, vivint els seus últims dies en antena.


Comentaris

envia el comentari