Sandra Barneda al plató de 'La isla de las tentaciones'

Sandra Barneda es mulla: el que mai faria amb Nagore Robles

La presentadora ha parlat de la seva vida privada per declinar una proposta

Telecinco va voler estirar fins ahir l'última edició de 'La Isla de las Tentaciones'. Tot i que els últims lliuraments del 'reality' es van emetre la setmana passada, la cadena necessitava un contingut que emplenés la graella fins a l'estrena de 'Supervivientes' i, per aquest motiu, van llançar dues edicions especials del debat i que es van pensar perquè tots els concursants poguessin dir-se tot allò que encara no s'havien dit, encara que per això, ja haurien d'haver utilitzat el retrobament de sis mesos després de l'enregistrament.

Ahir, però, es va descobrir noves confessions i informacions que havien passat desapercebudes per als espectadors del format. Els primers a entrar a plató van ser Hugo i Lara, que van confirmar que el casament seguia en peu i que segueixen més enamorats que mai. Tot i que els espectadors estaven molt expectants pel que dirien, la sorpresa va arribar per part de la presentadora del programa, Sandra Barneda, que va decidir saltar-se les seves mateixes barreres i parlar de la seva vida privada.

Podríem dir que això és del tot inèdit, ja que la presentadora no acostuma a parlar de la seva intimitat i, molt menys, de la seva relació amb la també col·laboradora Nagore Robles, encara que el vincle que els uneix és més que evident per les publicacions que pugen a les xarxes socials. En un moment de complicitat, Nagore va afirmar que Hugo i Lara són una de les parelles més estimades del país, sense recalcar que la primera parella més estimada és una altra.

Fent així una clara referència a la seva relació amb la catalana Sandra Barneda. En aquest moment, Barneda va voler recollir el guant per dir que ells han fet alguna cosa que ella mai faria i molt menys, si això podia posar en risc la seva relació. La presentadora va dir que ella mai aniria a participar a 'La Isla de las Tentaciones' i que, per aquest motiu, sent una gran admiració per tots els participants, ja que indistintament de com els hagi anat, tots van tenir una gran valentia acceptant el repte i exposant-se a tot Espanya per deixar entre veure les debilitats de les seves relacions amoroses.

Certament, tots els que participen en el programa acaben convertint-se en referents de molts joves i que, fins i tot, els arriben a idolatrar sense saber massa el perquè. Aquesta fama els porta a participar després en altres programes i posant així a prova la fama i l'acceptació que generen entre el gran públic.

Amb un futur molt incert

Mentre en l'amor li va molt bé a Sandra Barneda, sembla que en el terreny professional el seu futur és una mica incert. Si bé és cert que ahir va deixar de presentar els debats de 'La Isla de las Tentaciones', almenys a curt termini, sembla que no hi ha projectes per a ella en la cadena. De fet, s'esperava que potser i després de l'èxit aconseguit en el programa de l'amor, comptessin amb ella per algun dels debats de 'Supervivientes', però finalment no serà així i els lliuraments del 'reality' queden repartits entre Jorge Javier Vázquez, Lara Álvarez, Carlos Sobera i Jordi González.

Tampoc està clar el futur de Nagore Robles que, després que finalitzin les emissions de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i 'La Isla de las Tentaciones', tampoc té cap projecte a la vista. Sembla, però, que en el seu cas sí que podria comptar amb una cadira en algun dels debats de 'Supervivientes', un format que coneix bé i que, si es confirma el seu fitxatge, podria mantenir el seu treball en televisió.

Fa algun temps i abans de la pandèmia, Sandra i Nagore van ser vistes sopant amb Paolo Vasile, delegat executiu de 'Mediaset', i que es va poder entendre com un sopar de negocis al qual potser s'estava forjant algun projecte per a les dues. Pel que sembla, aquest projecte encara no ha arribat i no ha transcendit cap altre programa que estigui previst que s'estreni pròximament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.