Sandra Barneda somrient en un acte promocional

Sandra Barneda sorprèn amb un inesperat 'zasca' a Manuel de 'La isla'

La presentadora ha volgut defensar una de les concursants, que ha estat atacada per la seva parella


Si pensem en la primera edició de 'La isla de las tentaciones', recordem a Mónica Naranjo amb una actitud molt seriosa, neutra i sense expressar emocions. Això ens fa pensar que els presentadors estan pressionats per exigències del guió, ja que si donessin la seva opinió, podrien influir en l'experiment social del 'reality'.  Els participants estant aïllats de la realitat, i qualsevol gest o comentari pot modificar els seus actes i pensaments.

De fet, Sandra Barneda, presentadora de les dues últimes edicions de 'La isla', ha assegurat que li ha estat difícil no expressar els seus sentiments i donar la seva opinió en situacions de tensió. No obstant això, en algunes ocasions, Barneda ha esclatat i ha acabat mostrant el seu punt de vista, i fins i tot ha plorat. És més, la presentadora ha protagonitzat les portades de molts mitjans de comunicació per haver-se emocionat amb les declaracions d'amor d'Hugo. 

Aquesta nit hem pogut veure un nou episodi en què Sandra Barneda no ha respectat les exigències del programa. Tot ha començat quan els concursants es trobaven a la foguera veient les imatges de les seves parelles i Manuel ha assegurat que a la mare de Lucía no li agradarien els vídeos de la seva filla ballant amb un altre. 

Davant d'aquest comentari, i tenint en compte que Lucía només ha ballat amb un noi, Sandra ha deixat anar un 'zasca' assegurant que la mare de Manuel hauria de preocupar-se molt més que la mare de Lucía. El comentari de Sandra ha estat aplaudit per la resta de concursants, que també estan avergonyits per les paraules del seu company. 

Lucía diu prou a Manuel 

Per si no n'hi hagués prou, Lucía ha escoltat l'escena sexual en què el seu xicot està al bany amb Fiama. Aquesta escena ha impactat a la jove, que ha fet parar l'àudio i ha assegurat que vol posar fi a la seva relació amb Manuel. És per això que ha demanat una nova 'foguera de confrontació' per parlar amb ell i decidir el futur de la relació.