YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

🚨 La pandèmia torna a estar en expansió a Catalunya: l'Rt supera novament l'1

Telecinco ja té substituta de Mónica Naranjo per a 'La isla de las tentaciones'

Es tracta d'una coneguda presentadora de Mediaset

Sandra Bereneda presentant una gala de 'Gran Hermano'
Sandra Barneda tindrà nou projecte a Telecinco | CatalunyaDiari

Els rumors han arribat a la seva fi. Després que Mónica Naranjo rebutgés presentar la segona edició de 'La isla de las tentaciones' perquè no va arribar a un acord econòmic amb la cadena, sembla que ara Mediaset ja tindria el nom definitiu de la persona que es posarà al capdavant dels nous enregistraments del 'reality' de Telecinco.

Molts han estat els noms que s'han temptejat al llarg de les últimes setmanes. Un dels que han sonat amb més força ha estat el de Nagore Robles, que amb la tornada de Toñi Moreno a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' s'hauria quedat sense projecte com a presentadora. El nom de l'elegida toca molt de prop la presentadora suplent del programa de l'amor, ja que gràcies a l'exclusiva revelada per Yotele, hem pogut saber que serà Sandra Barneda la que prengui les regnes de 'La isla de las tentaciones 2'.

L'elecció podria venir motivada per dos motius. El primer d'ells és que Barneda ja presentava els debats de la primera edició del 'reality' i això fa que la gent ja l'associï amb el format. El segon motiu tindria a veure amb el contracte de cadena amb què compta la catalana i que estaria desaprofitat, perquè no tenia assignat fins ara un format en actiu.

Sandra Barneda va quedar fora de l'univers dels 'realitys'

D'un dia per l'altre vam poder veure com la presentadora quedava relegada dels debats i segones gales que acostumava a presentar de 'Gran Hermano' o 'Supervivientes' i es quedava totalment desubicada, només presentant programes substituint als presentadors titulars durant les vacances d'aquests. Un dels seus últims projectes va ser la presentació a l'estiu de 'Viva la vida', mentre Emma García gaudia de les seves vacances a l'agost.


Comentaris

envia el comentari