Sandra Barneda amb cara de sorpresa

Sandra Barneda tenia raó: la infidelitat que deixa sense alè el plató de Telecinco

Una coneguda cara de Telecinco, a qui Sandra Barneda ha criticat, podria haver tornat a ser deslleial a la seva parella

Sandra Barneda, presentadora de 'La última tentación' i de 'La isla de las tentaciones', ha sigut molt crítica amb un dels participants dels dos programes. Es tracta d'Isaac Torres, 'Lobo'. Ha carregat contra ell pel fet que hagi estat infidel a Lucía i per les raons que va donar per a justificar-se.

I sembla que la catalana tenia raó en no entendre l'actitut del jove i en creure que tornaria a fer el mateix. Bona mostra d'això és que ara una persona explicarà que ell ha tornat a enganyar la seva nòvia.

Sandra Barneda és testimoni de la complicada història d'amor de la parella

Lucía va anar a 'La isla de las tentaciones' amb el seu nòvio, Manuel. Aquest la va enganyar amb una altra,i això la va destrossar, però es va emportar una cosa molt especial del programa: una gran amistat amb Isaac, un dels temptadors, i amb Marina, que va ser deslleial al seu nòvio, Jesús, amb ell.

Quan el programa es va acabar, tots tres tenien una relació molt cordial, però va passar una cosa. Lucía i Isaac es van sentir molt atrets l'un per l'altre. Per aquest motiu, el jove va trencar amb la seva nòvia i va iniciar una relació amb ella.

Tant ell com ella van ser víctimes d'acusacions, retrets i insults per haver enganyat Marina, tot i que no els va importar. Van seguir endavant amb la història d'amor i poc després es van presentar a 'La última tentación', un nou format en què 'Lobo' es va deixar portar i va ser deslleial a la seva parella amb Bela.

Com és lògic, tot es va trencar i van agafar camins separats. No obstant això, mesos després van decidir donar-se una nova oportunitat. Es van reconciliar a plató davant la perplexa mirada de Sandra, que no entenia com ella l'havia perdonat com si res.

Isaac Torres ha tornat a ser infidel a la seva nòvia

A les últimes gales, la gaditana i el català s'han mostrat còmplices i feliços, però això els durarà molt poc. I és que hi ha una persona que revelarà públicament que ell ha tornat a ser-li infidel.

Ha estat a 'Sobreviviré', el programa que presenta Nagore Robles, on s'ha donat la notícia bomba. «Vindrà una noia a parlar de la seva història. Diu que en un bolo que ha tingut 'Lobo' fa molt poc, s'ha embolicat amb ell», ha exposat la basca.

I ha afegit: «Això ha passat presumptament, i nosaltres l'escoltarem».

En aquest punt, Marta Peñate, companya dels afectats, ha decidit prendre la paraula. «Si Isaac realment ho ha fet, esperaria que Lucía prengués mesures al respecte d'una vegada. Crec que ella n'és una mica dependent», ha manifestat.

I també ha opinat sobre el testimoni de la suposada amant. Ha afirmat: «Si ella aporta proves, òbviament me la creuré».

Torres nega l'engany

A més de la nova i suposada deslleialtat, al programa s'han revelat altres detalls del presumpte infidel. Nagore, la parella de Sandra Barneda, ha revelat que a 'La última tentación', «quan no hi havia càmeres, es va fer més d'un petó amb Bela».

Davant d'aquesta informació, Marta ha explicat: «Lucía ho sap perquè ell li ho ha explicat». I després ha volgut llegir el missatge de WhatsApp que Torres li acabava d'enviar per a desmentir que havia tornat a ser infidel a Lucía.

Isaac Torres el llop, solter de l'illa de les temptacions 3
Isaac ha negat haver estat deslleial a Lucía | Mediaset

El missatge deia així: «No tenen proves, no vaig fer res. Estic fins a la polla que la gent es cregui que soc dolent i, al final, peco d'innocent. Quin fàstic fa tot!».

No obstant això, caldrà escoltar el testimoni de la suposada amant i les proves que pugui presentar per a saber qui diu la veritat.