La periodista Sandra Golpe se sincera sobre la seva dura carrera: «Em van donar 3 mesos»

La periodista s'ha sincerat en una entrevista

Sandra Cop presentant les notícies a Antena 3
Sandra Golpe s'ha sincerat sobre un complicat moment professional | Instagram

La periodista Sandra Golpe és, sense cap dubte, una de les cares televisives més conegudes d'Antena 3. Sí, perquè es troba al capdavant de l'informatiu de sobretaula de l'esmentada cadena. I és que no només el presenta sinó que, a més, el dirigeix.

Precisament per l'interès mediàtic que desperta, ha estat entrevistada pel diari 'El Mundo'. En concret, ha revelat detalls de la seva trajectòria professional en aquest espai de notícies i alguns han estat molt curiosos.

Així, entre els aspectes més destacables hi ha el fet que ha confessat que fa quatre anys va travessar un moment moltcomplicat. Segons sembla, en aquella època els seus superiors es van reunir amb ella perquè l'esmentat informatiu tenia una pèssima audiència: «Em van donar tres mesos fins a prendre una decisió».

Això sí, ha reconegut que «em van deixar muntar el meu equip. Vam començar i va quallar. Érem els últims de la taula i, al desembre, ja estàvem liderant. La fórmula ha funcionat».

Periodisme i política

De la mateixa manera, Sandra Golpe no ha tingut problemes en abordar la relació entre periodistes i polítics. Una relació que està més en voga que mai després de la polèmica sorgida al voltant del presentador d'Antena 3, Vicente Vallés.

En aquest sentit, l'entrevistada ha manifestat que «a mi em posen verda cada dia, des de VOX fins Podemos. Em donen per totes bandes». No obstant això, ha reconegut que veu el costat positiu d'aquesta situació: «Això em deixa tranquil·la perquè significa que estem fent un treball equilibrat».

I enllaçant amb aquesta qüestió ha parlat sobre el seu punt de vista sobre el paper polític durant la crisi del coronavirus. Sobre això ha afirmat que és l'etapa més dura que li ha tocat viure, professionalment parlant. És més, no ha dubtat a exposar que «hi ha hagut pressions. A ningú li agrada que expliquis les coses, ni al govern de torn ni a l'oposició».

Per concloure, Sandra Golpe, la qual és escèptica amb les xifres oficials sobre la pandèmia, ha criticat la imatge que els polítics han donat durant aquesta: «El que han fet els polítics ha estat vergonyós. La comissió de reconstrucció semblava de destrucció».


Comentaris

envia el comentari