Tom Brusse i Sandra Pica de perfil al jardí de 'La Casa Fuerte'

Sandra Pica confirma allò que tots intuïen amb Tom Brusse: «Vaig ser bona»

Sandra ho ha confessat a 'Secret Story'

Sandra Pica ha fet la confessió més esperada sobre la turbulenta relació que va mantenir amb Tom Brusse.

La primera edició de Secret Story ha arrencat amb molta força i ja són moltes les confessions que han sortit a la llum.

Encara que l'objectiu principal del programa és que els inquilins amaguin el seu gran secret el màxim temps possible, la convivència dins de la casa ja ha donat lloc a moltes revelacions.

Aquest és el cas de Sandra Pica, que no ha pogut mantenir la boca tancada i dit més del compte sobre la seva exparella, Tom Brusse.

Sandra se sincera a 'Secret Story' sobre la seva relació amb Tom Brusse

La jove exconcursant de La isla de las tentaciones s'ha sincerat amb el seu company Julen, amb qui també va mantenir una aventura durant el pas de Tom per Supervivientes.

Cal recordar que la catalana va viatjar fins a Hondures per posar punt final a la seva relació amb el francès. Ell al principi no va acceptar bé la ruptura.

Mentrestant, a Espanya els rumors sobre l'amistat especial que Sandra mantenia amb l'extronista acaparava titulars i minuts a la televisió.

Tot i això, cap dels dos va arribar a parlar mai de cap relació sentimental. De fet, els dos es van distanciar després de tota la polèmica sorgida, encara que en les primeres hores de programa ja s'han sabut coses.

Durant una de les seves primeres converses dins de 'La casa de los secretos', Sandra ha parlat molt sobre la seva relació amb Tom Brusse.

Sense anar massa lluny, en un rampell de sinceritat la catalana li va explicar al seu amic i als espectadors de Telecinco què va passar amb el francès després de la seva sortida de Supervivientes.

Sandra Pica li confessa a Julen el que va passar amb Tom Brusse després de 'Supervivientes'

Quan es va acabar el reality, el supervivent es mostrava disposat a començar una nova vida sense Melyssa ni Sandra. Encara que tampoc va voler perdre l'oportunitat d'intentar tornar amb la seva última parella.

De fet, el francès i la catalana van deslligar els rumors sobre una possible reconciliació després de ser enxampats junts de compres en un centre comercial de la capital madrilenya.

No obstant, la reconciliació mai va arribar a produir-se i tots dos van continuar les seves vides per separat. Una situació que no va canviar tot i que sí que van tenir una nit de passió després de la seva ruptura.

Tal com acaba de confessar la mateixa Pica, ella i Tom van mantenir una aventura d'una nit després del retorn del jove d'Hondures.

Tot va passar quan el francès va anar al pis que els dos compartien a Madrid per recollir les seves coses i fer la mudança. Durant aquesta vetllada, van acabar junts.

«Va passar el típic que et passa quan quedes amb un ex», li deia la catalana a Julen intentant restar-li importància al succés.

Malgrat tot, abans de l'apassionada trobada, Sandra va ser més clara i sincera que mai. Amb l'objectiu de no confondre a la seva exparella ni jugar amb els sentiments, la jove va voler deixar clar que la seva decisió de no tornar amb ell era definitiva.

«Aquesta nit vaig dir-li l'última cosa. Però aquesta vegada vaig anar de bones i li vaig dir abans que passés que no canviaria res. Llavors va passar, ell ja ho sabia. Al matí em vaig aixecar, vaig agafar el cotxe i me'n vaig anar a casa», ha explicat.

Després de la confessió, Sandra i Julen s'han mantingut a prop dins de la casa. Fins i tot han arribat a dormir junts.

Mentrestant, Tom Brusse s'ha assegut al plató del Sábado Deluxe per deixar constància que no ha perdut el temps després de la seva ruptura amb Pica. I és que el jove ha confessat haver mantingut relacions homosexuals i haver participat en orgies i trios.