Imatge en primer pla de Sandra Pica.

Sandra Pica, de Telecinco, confessa un greu problema de salut

Sandra Pica ha hagut de ser hospitalitzada d'urgència una altra vegada

Sandra Pica ha preocupat tots els seus seguidors després d'haver hagut de ser ingressada a un hospital fa uns dies. L'exconcursant de Secret Story sempre ha procurat mantenir una vida sana, però sembla que la seva salut està molt ressentida.

La raó d'aquest nou ingrés hospitalari la confessava la mateixa Pica al canal de Mtmad explicant el diagnòstic dels metges.

Sandra Pica explica els seus problemes de salut

No és la primera vegada que Sandra Pica acaba ingressada a un centre hospitalari. L'estiu passat, uns dolors molt forts van fer que la influencer hagués de ser atesa d'urgència. Ella pensava que tot era fruit de l'estrès, però sembla que es deu a una cosa molt més seriosa.

Captura de Sandra Pica a 'La Isla de las Tentaciones'.
Sandra Pìca va haver de ser ingressada novament al hospital fa uns dies. | Mediaset
 

Una de les coses que pitjor porta la parella de Julen són els continus atacs que rep per les xarxes socials. Insults de tota mena que l'han afectat i que han acabat passant-li factura.

«Vaig haver d'anar directa a l'hospital, vaig estar unes hores amb sèrum, calmants; problemes d'intestí, uns dolors horribles, però bé, soc a casa», explicava fa dies.

Tot i això, totes les alarmes van saltar quan les coses van començar a complicar-se i Sandra va començar «a sagnar per darrere». Així ho explicava la pròpia protagonista al seu canal davant del temor de saber què li estava passant.

Captura de Sandra Pica.
Sandra Pica té un estat de salut delicat. | Mediaset
 

Segons ha explicat, encara s'ha de sotmetre a algunes proves més, però els metges tenen una hipòtesi sobre l'origen dels dolors intestinals. Pel que sembla tot podria ser degut a una malaltia hereditària i genètica coneguda com la malaltia de Crohn.

Una malaltia que té com a símptomes el dolor abdominal, diarrees, febre, pèrdua de pes, hemorràgia rectal, el mateix quadre clínic que pateix Pica. Aquesta provoca una inflamació crònica i autoimmune de l'aparell digestiu que es pot presentar en brots. Per això les visites constants a l'hospital de l'ex de Tom Brusse.

Sandra Pica: «M'han tret el gluten i la lactosa»

L'estiu passat va ser especialment dur per a ella després de la ruptura que va protagonitzar a Supervivientes 2021. Després de la seva visita a Hondures, va haver d'anar a urgències on li van diagnosticar anèmia, una infecció a l'intestí i un trastorn per estrès posttraumàtic.

Ara sembla que els sanitaris estan més a prop de trobar la malaltia que la turmenta des de fa temps i ja han començat el tractament. «M'han tret el gluten i la lactosa», explicava la Sandra.

Fotomuntatge d'un 'instastory' de Sandra Pica ingressada a l'hospital.
Sandra Pica ja va haver de ser ingressada fa sis mesos. | Instagram (@sandrapica)
 

Però els problemes gastrointestinals no són els únics que li provoquen uns dolors horribles a la influencer. Amb 15 anys els metges li van diagnosticar una altra malaltia crònica. «Tinc endometriosi», ha revelat.

Aquesta malaltia es caracteritza pel fet que un teixit similar al de l'interior de l'úter creix fora. Això pot causar forts dolors, sagnat abundant i sagnat entre menstruacions. A més, pot suposar dificultats per quedar embarassada.

Sandra Pica no travessa el seu millor moment, però per sort és més a prop de poder posar fi als seus dolors. Gràcies al seu darrer ingrés, els sanitaris tenen ja una idea de quina és la seva malaltia i poden aplicar les mesures necessàries per pal·liar les seves molèsties.

Si bé és cert que la malaltia intestinal no té cura, hi ha procediments per reduir els símptomes així com la inflamació. Cada pacient ha de tenir un tractament mèdic especialitzat, ja que no hi ha un únic tractament que funcioni per a tothom.

De moment, la parella de Julen ha de continuar fent-se proves i anàlisis i, una mica més recuperada, agraeix l'afecte i el suport de tots els seus seguidors. «Gràcies per tots els vostres missatges, em sento molt afortunada», publicava després de donar a conèixer la notícia.