Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Titllen de masclista Santi Millán per una broma al seu nou programa de cuina

Ha estat un comentari que ha fet a algunes de les convidades de la nit mentre cuinaven
Imatge de Santi Millán al programa amb Rosa López, una de les concursants, i la seva mare | Telecinco

 

Aquesta setmana s'estrenava a Telecinco un nou 'talent' dintre del món de la cuina, 'Mi madre cocina mejor que la tuya'. El presentador del programa és el català Santi Millán i sembla que no ha començat amb gaire bon peu a aquest nou espai. S'acaba d'emetre el primer programa, amb convidats com Alba Carrillo, Rosa López, Lucas González y Noemí Salazar, i Millán ja ha estat durament criticat pels espectadors.

 

Els usuaris de Twitter no han deixat passar unes paraules del presentador que han considerat com a masclistes. Millán feia un comentari parlant de 'pechugas', i aclaria després que es referia a l'ingredient del plat que estaven cuinant i no als pits de les concursants.

La broma de Santi Millán

«Sembla que tenen algun problema amb les 'pechugas', amb la guatlla, no amb les seves 'pechugas'», deis fent aclarint que no parlava de problemes amb els seus pits sinó de problemes amb la carn, pit de guatlla, que estaven cuinant algunes de les convidades d'aquella nit: Alba Carrillo i la seva mare Lucía Pariente, i Noemí i Raquel Salazar.

 

Unes paraules que no van agradar gens a un sector dels espectadors que no va dubtar a entrar a Twitter per criticar el presentador del programa. Molts són els que l'han acusat d'haver fet un comentari masclista.

 

 

 

Crítiques al programa per masclisme

Per si no fos suficient, el programa ja s'havia estrenat amb polèmica. El títol del mateix: 'Mi madre cocina mejor que la tuya', ja havia generat tot un seguit de comentaris negatius des d'abans de la seva estrena.

 

El fet que sigui un programa de cuina i que el títol faci referència només a dones, concretament a les mares, no ha agradat massa.