La catalana Laura Fa posa la pota: «No sé què consumeix»

Un famós cinesta ha atacat durament la periodista

La periodista catalana Laura Fa amb el seu telèfon mòbil al plató de 'Sálvame'
Un famós cinesta ha atacat durament la periodista | Lecturas

Santiago Segura i Laura Fa s'han convertit aquests dies en protagonistes de l'actualitat. I és que el cineasta ha atacat durament la periodista catalana per una informació que aquesta va donar fa uns dies.En concret, aquesta passada setmana va informar des del plató de 'Sálvame' que 'las Campos' rodarien una pel•lícula sota les seves ordres. Fa va afirmar que serien part essencial d'una pel·lícula, en la qual María Teresa Campos interpretaria una 'madame'. Les seves filles, Terelu i Carmen Borrego, serien les encarregades de donar vida a dues «pretty woman».


La matriarca del clan va negar la informació en directe per telèfon, però Laura Fa ha continuat endavant amb la història, afirmant que la notícia és certa. Tal és la insistència de la catalana, que Segura s'ha vist en la necessitat de prendre cartes en l'assumpte.


Santiago Segura arremet contra Laura Fa

Aquest diumenge l'esmentat cineasta va acudir al plató de 'Viva la vida' i Toñi Moreno el va entrevistar. La presentadora va aprofitar l'ocasió per preguntar-li sobre la informació que havia donat la citada periodista.Santiago Segura va respondre amb bon humor: «A mi la notícia em sembla simpàtica perquè adoro aquestes persones. María Teresa sempre m'ha tractat amb molt d'afecte, amb Terelu he treballat i Carmen... Em cauen molt bé».Però no es va oblidar de ser contundent amb la periodista: «La notícia, que és simpàtica i colorista, és tan surrealista... No passa res. Però imagina't que aquesta mateixa senyora diu que 'Santiago Segura està fent orgies amb domadors de circ'. Haver de desmentir aquesta mena de coses... Et poden crear problemes».En aquest moment, les seves paraules dirigides a Laura Fa es van tornar encara més dures: «Jo no sé quin tipus de drogues consumeix, la veritat. És que això no ha passat. Podria passar i jo encantat de la vida, seria una pel·lícula divertida».Així mateix, el cineasta no va dubtar a deixar clar que Espanya «és un país de faules»: «Què li costava a aquesta senyora, Laura Fa, trucar-nos als interessats en comptes de deixar caure que donarà una exclusiva?».Per finalitzar la qüestió, Segura deia: «Si jo fes una pel·lícula amb 'las Campos', de 'pretties women'? Quina vulgaritat és aquesta! Faria una cosa més tipus 'Dinastia' o 'Falcón Crest'».


Comentaris

envia el comentari