Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte plenament primaveral amb sol i més calor

Santiago Segura assegura mantenir intacte «el seu amor absolut cap a Catalunya»

Ho ha assegurat en una entrevista al programa de Risto Mejide, 'Chester'
Santiago Segura durant l'entrevista amb Risto Mejide al programa 'Chester' | Twitter

 

L'actor i director de cinema, Santiago Segura, ha sigut l'últim invitat del programa de Risto Mejide a Cuatro, 'Chester'. D'aquesta manera, el cineasta reapareixia a la petita pantalla després d'haver estat uns mesos desaparegut per una hèrnia inguinal. 

 

Com no podia ser d'una altra manera, Segura va parlar del seu personatge més famós: Torrente. «Quan vaig fer la pel·lícula, va ser per retractar l'Espanya 'cañí' i retrògrada, la que al mateix temps em feia gràcia i em feia vergonya aliena», va afirmar Segura. 

 

No obstant això, l'actor també va admetre que el personatge de Torrente abans li feia més gràcia, ja que el considerava un tipus extint. «Però, de sobte, i en mirar endarrere, m'adono que Torrente està molt vigent. Espanya segueix sent Torrente i això m'avergonyeix». 

 

L'opinió de Segura sobre Catalunya

A més de parlar de Torrente i del seu masclisme, Santiago Segura no va voler acomiadar-se del programa sense parlar del procés català. «M'agrada molt tot el que has escrit sobre el conflicte català», li confessava el director a Risto Mejide. 

 

«M'han acusat de tebiesa, equidistància… El pròxim és que et donin una hòstia per ser neutral» ha denunciat el protagonista com a conseqüència de les crítiques rebudes per no posicionar-se sobre el conflicte català. 

 

«Sempre he dit que no vull ser independent. No vull ser de cap partit ni equip. Ja em defraudo jo mateix… La independència t'omple, però cal saber per a què», afegia Segura.

 

En aquest context, l'actor ha volgut deixar ben clar que continua mantenint el seu amor absolut cap a Catalunya i ha sentencia l'entrevista dient que «no hauríem de ser apallissats per tenir una posició d'expectativa».