Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les xarxes esclaten contra Santiago Segura per demanar un massatge de Marta Hazas

L'actor va realitzar el polèmic comentari quan Pablo Motos li va fer entrega de la 'Targeta Platí'
Santiago Segura | Cedida

 

 

Santiago Segura visitava el passat dijous el plató de 'El Hormiguero' amb motiu de l'últim programa de la temporada. Ho feia d'una manera especial, ja que la seva aparició suposava la 16ª que l'actor duia a terme, i això li atorgava la condició de 'Convidat de Platí'. 

 

Tot apuntava que l'emissió seria tot un èxit -de fet, es va configurar com el programa més vist de la nit, amb un 17,3% de la quota de pantalla-, però, el que no esperava ningú, era que Santiago Segura acabaria causant la indignació de molts espectadors del programa a causa d'un comentari, si més no, polèmic.

 

Santiago Segura va ser anomenat 'Convidat de Platí'

Així doncs, el creador de 'Torrente' feia una entrada triomfal, sobre un Fiat 124 Spider descapotat, com si es tracés d'una estrella de la catifa vermella. La nit havia començat espectacularment bé, i Santiago estava preparat per comentar tot allò que fes falta sobre 'Hotel Transylvania 3', la nova pel·lícula d'animació on l'actor configura la veu de Drácula.

En un primer moment, van comentar el privilegi que suposava haver format part del programa en fins a 16 ocasions, tot i que van fer un parèntesi per tractar el tema de la futura participació del director de cinema en la pròxima edició de 'MasterChef Celebrity'. Després van bromejar sobre algunes qüestions relacionades amb l'alopècia de Segura, i finalment van tornar a centrar-se en el bateig de l'actor com a nou 'Convidat de Platí'.

Moment de l'entrega de la Targeta Platí | El Hormiguero

Una broma desafortunada que no va caure en gràcia

Va ser aleshores quan tot es va complicar de manera precipitada. I és que, després que Motos informés Segura que empatava en nombre d'assistències al programa amb Mario Casas, el director de cinema va voler saber «a què li donava dret la Targeta Platí» que li acabaven d'entregar. 

 

Quan el presentador li va respondre que podia demanar «el que vulguis, però sense passar-te», Santiago Segura va seguir fent gala del seu esperit d'humorista, i va respondre en to de broma: «O sigui, per exemple... Marta Hazas, que em doni un massatget? És una col·laboradora, això depèn de tu». En aquell precís moment, el director de 'Torrente' acabava d'obrir la caixa de Pandora.

 

 

 

Twitter es va omplir de comentaris plens de retrets vers l'actor

Pablo Motos, que va estar força hàbil en aquell moment, va etzibar ràpidament «no, home, això ja depèn d'ella». Just aleshores, Santiago se'n va adonar que acabava de firmar la seva sentència, i va intentar sortir del pas canviant de proposta. «I la renovació de 'El Monaguillo'?» preguntava tímidament. 

 

Però ja era massa tard. Molta gent ni tan sols va arribar a escoltar aquesta segona part, ja que immediatament després, Twitter va començar a treure fum a causa de les desenes de comentaris titllant l'actor de masclista. 

 

De res va servir que Pablo Motos introduís ràpidament un vídeo especial de totes les col·laboracions que Santiago Segura havia fet al llarg dels darrers anys: el mal ja estava fet i el conegut actor acabava de perdre algún que altre seguidor.