Santiago Segura ofereix un paper a Pedro Piqueras per la seva pròxima pel·lícula

Santiago Segura protagonitza un dels moments més peculiars als Informatius de Telecinco

Pedro Piqueras
Pedro Piqueras entrevista a Santiago Segura | CatalunyaDiari

Des que es va decretar el confinament a causa del coronavirus, els programes de televisió han hagut de readaptar lleugerament la seva estructura. En el cas dels Informatius de Telecinco, han volgut fer aquest espai més amè, i ara compten amb la col·laboració d’alguns famosos que expliquen com estan passant el confinament a través de videotrucada.

Pablo Alborán, Joaquín Sánchez o Cayetano Rivera han sigut alguns dels famosos que han aparegut durant aquests dies als Informatius. Aquest dimecres al vespre, però, ha estat el torn de l’actor i director de cinema Santiago Segura, a qui Pedro Piqueras ha fet una divertida entrevista.

La conversa ha començat tractant la situació personal de l’actor pel que fa al tema del coronavirus, i de quina manera ha afectat això al sector del cinema. Segura ha explicat també algunes anècdotes, com per exemple que les seves filles, Sirena i Calma, tenien por de sortir al carrer els primers dies.

Santiago Segura és conegut per ser un personatge bastant còmic, i com era d'esperar, ha protagonitzat un dels moments més peculiars del dia als Informatius.

L'oferta de Santiago Segura

Enmig de l'entrevista, Santiago Segura ha ofert a Piqueras un paper a la seva propera pel·lícula, a la qual cosa el presentador ha reaccionat amb molt d'humor. «Et tinc pensat per a una espècie de magnat del petroli texà», detallava Segura, al que el presentador responia dient: «que no sigui de presentador d'informatius, que estic encasellat en això». 

Molts usuaris han reaccionat a aquest fet a Twitter, plantejant-se si realment Piqueras podria aparèixer en alguna de les pel·lícules de Santiago Segura. Cal recordar que Segura no utilitza a actors sinó a personatges coneguts en les seves gravacions, per tant, no queda tan clar si es tracta d'una broma o no.

«Fantàstic, m'apunto», deia Piqueras un cop acabada l'entrevista. Seria una gran sorpresa veure al presentador d'Informatius de Telecinco en una pel·lícula de Segura, però seria un més a la nombrosa llista de personatges coneguts que han aparegut a les pel·lícules de Torrente.


Comentaris

envia el comentari