Primer pla de Santiago Segura.

Santiago Segura revela el dia que va estar a punt de morir: els seus fans estan en xoc

Santiago Segura va patir un accident domèstic que li va fer perdre la consciència i va despertar envoltat d'un toll de sang

Santiago Segura va ser un dels convidats a l'última entrega d'Encuentros inesperados. El tema que van reflexionar tots els presents va ser sobre el pas del temps. A més, el cineasta va aprofitar per explicar una anècdota que va deixar bocabadat a tothom.

Mamen Mendizábal, presentadora del programa, va preguntar als famosos convidats si alguna vegada han estat a punt de morir. I, davant de l'atenta mirada de Juan José Millás, Bibiana Fernández i Susana Díaz, l'actor va confirmar que sí. «Molt desagradable», deia Santiago Segura quan va començar a explicar els fets.

«Fa dos mesos, em vaig aixecar a orinar i abans de treure-me-la, vaig començar a veure negre i vaig caure», confessava. I no tot va acabar aquí, ja que aquesta caiguda va tenir greus conseqüències perquè «se'm va rebentar l'orella». Santiago Segura va explicar que «em van donar 12 punts i si m'arribo a donar al cap…».

Uns segons més tard, el director de cinema va confirmar que els metges li van dir que «va ser una síncope vasovagal». Santiago Segura es va espantar molt perquè «em vaig aixecar en un toll de sang, em vaig tocar i vaig dir "m'he matat", però no». Des de llavors, l'actor té por que torni a passar el mateix a qualsevol lloc: «Imagina't que em passa esperant el metro».

Els convidats del programa també van explicar les seves experiències. Bibiana Fernández va dir que va tenir un accident de cotxe. Mentre conduïa va agafar el telèfon abans d'incorporar-se a una carretera i un altre conductor la va sorprendre, de manera que va perdre el control del vehicle.

«El del costat em va xiular, em va entrar un pànic tan gran que vaig girar el volant», explicava la tertuliana. Fernández va confessar que «el cotxe es va capgirar i vaig començar a conduir marxa enrere». Tot i això, va quedar en un ensurt i no hi va haver ferits.

Primer pla de Santiago Segura amb cara de circumstàncies
Santiago Segura parla de la seva feina com a director | Europa Press

Aprofitant el moment, Susana Díaz va voler fer-li una confessió a Santiago Segura. La política va explicar que «al principi, les teves pel·lícules em donaven molt de fàstic, no t'enganyaré». Cosa que no va sorprendre l'actor, ja que «li passa molta gent».

A més, Díaz va assegurar que «quan se les posava a la meva parella deia "una altra vegada?". Era incapaç i em segueix costant». Així mateix, aquesta va dir que «em vaig empassar la saga de Torrente i terrible».

Amb l'objectiu que Susana Díaz canviés d'opinió, el cineasta li va parlar del seu nou enfocament professional. «Ara faig cine familiar, podràs gaudir-lo, ja que és molt més bonic i entranyable», va explicar Santiago Segura mentre deia que «m'he reformat totalment». I, tancant aquest debat, l'actor va assegurar que «després del dany públic que vaig fer amb Torrente, ara és un bé comú».

▶️ Fallece el emblemático actor Chete Lera

L'accident domèstic amb què Santiago Segura va acabar a l'hospital

Encara que la història que Santiago Segura va explicar a Encuentros inesperados era desconeguda per a molts, els seus fans sí que sabien el que li havia passat. El director de cinema va explicar aquest ensurt i ràpidament va alertar els seus seguidors, que es van preocupar pel seu estat de salut. Així mateix, l'actor va haver de fer un comunicat a través de les xarxes socials per tranquil·litzar i agrair la preocupació.

Després d'explicar-ho, Santiago Segura es va dirigir als seguidors: «Moltes gràcies a tots els que s'han interessat pel meu estat de salut». A més, va aprofitar per confirmar que la seva recuperació anava molt bé, ja que «una vegada trets els punts tot sembla que progressa bé».