YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La periodista Sara Carbonero torna a la televisió

Tornarà al grup Mediaset per exercir com a reportera de 'Deportes Cuatro'

Sara Carbonero serà un dels nous rostres de Cuatro
Sara Carbonero serà un dels nous rostres de Cuatro | CatalunyaDiari.cat

Finalment, els rumors que parlaven sobre el retorn de la periodista Sara Carbonero a Mediaset després d’un temps allunyada de la televisió, s’han confirmat. Sara Carbonero s’incorporarà a ‘Deportes Cuatro’, en un format d’entrevistes dirigides a tota mena de professionals relacionats amb el món de l’esport, amb un enfocament en l’aspecte més personal de l’esportista, el seu entorn, el dia a dia, llocs d’entrenament, etc. El programa promet un estil proper i emotiu, amb entrevistes a personatges emblemàtics de la nostra actualitat esportiva.

La periodista s’expressava de la següent manera en referència al seu retorn a la televisió: «Estic molt contenta d’incorporar-me de nou a l’equip de ‘Deportes Cuatro’ i recuperar una secció que ja vaig tenir la sort de realitzar l’any 2011. Buscarem històries emotives i de superació personal, a més a més d’entrevistes lligades a l’actualitat amb esportistes d’elit. Us espero a tots un cop per setmana».

Sara Carbonero quan presentava els esports a Telecinco
Sara Carbonero quan presentava els esports a Telecinco | Mediaset

 

La periodista s’estrenarà aquest dilluns 18 de febrer amb una entrevista al patinador artístic Javier Fernández, campió del món de patinatge sobre gel, set vegades campió d’Europa i medalla de bronze dels Jocs Olímpics 2018.

Canvi professional de rumb

Després d’estar uns anys unida a Telecinco, tot i que seguirà dins de Mediaset, ara la periodista treballarà a la cadena Cuatro. En acabar l’excedència laboral que es va demanar dos anys enrere, Carbonero es va haver de plantejar si rescindia el contracte amb Mediaset o continuava. 

En estar instal·lada amb el seu marit Iker Casillas i els seus dos fills a Portugal, la decisió es feia encara més difícil de prendre, i finalment Carbonero va optar per posar una sèrie de condicions que la cadena va acceptar. Entre elles estava la de poder residir a Portugal i no haver de traslladar-se a Espanya a viure, i vist el resultat, tot sembla indicar que se li ha respectat el seu desig.

Iker Casillas i Sara Carbonero són feliços a Portugal
Iker Casillas i Sara Carbonero són feliços a Portugal | Mundo Deportivo

 

Sara Carbonero ha afirmat més d’una vegada que se sent molt a gust vivint a Portugal gràcies al fet que allí pot gaudir d’una vida més tranquil·la, i també ha confirmat que no té previst tornar a Espanya a curt termini, almenys mentre el seu marit Iker Casillas segueixi jugant per l’equip portuguès.


Comentaris

envia el comentari