Sara Carbonero podria tornar a Telecinco després de l’excedència

La periodista esportiva està disposada a tornar a treballar per Mediaset si li permeten compaginar la vida professional amb la personal

Sara Carbonero era presentadora de la secció d'esports dels informatius de Telecinco | Mediaset

Una de les periodistes esportives més populars de Telecinco, Sara Carbonero, va demanar una excedència el 2017 a la cadena que la va donar a conèixer, Mediaset, per acompanyar el seu marit Iker Casillas en la seva nova aventura a Portugal. Aviat es compliran dos anys de l’excedència, moment en què la periodista haurà de decidir si torna a renovar el contracte amb Telecinco o quedar-se a Portugal.

Les opcions de Sara Carbonero

Després de ser despatxat per la cadena, Jesús María Pascual ha deixat lliure la vacant de presentador d’esports de Telecinco. Tot i que la periodista encara no s’ha pronunciat al respecte ni es coneixen les seves intencions, sembla que Carbonero vol ocupar altra vegada el lloc.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/pred

Per altra banda, una opció que també està sobre la taula és la de treballar a ‘Deportes Cuatro’, una oportunitat per aixecar la cadena després que, a principis de 2019, es convertís en la primera generalista que prescindia dels informatius en la seva graella de programació. D’aquesta manera, Manu Carreño compartiria taula amb un rostre tan conegut com la dona d’Iker Casillas.

Sara no està disposada a tornar a qualsevol preu

Sara Carbonero
Sara Carbonero presentant els esport a Telecinco | Telecinco

 

La jove, pel que sembla, està disposada a tornar a la cadena a condició que es compleixin una sèrie de requisits, com per exemple la possibilitat de poder compaginar la seva vida laboral i personal. Actualment, la situació de Sara Carbonero és ben diferent de la que tenia quan va abandonar la cadena: la família és la seva prioritat. És per això que la periodista ha sol·licitat poder treballar des de Portugal, amb l’objectiu de complir amb els compromisos laborals i, al mateix temps, cuidar dels seus fills.

Iker Casillas y Sara Carbonero celebrando el título de Liga del Oporto junto a sus hijos
Sara i Iker celebrant el títol de Lliga de l'Oportoamb els seus fills | Mundo Deportivo

 

Certament, la periodista es troba molt còmode a Portugal. Tot i trobar a faltar l’ambient de la capital madrilenya, la jove periodista assegura que l’ambient del país veí és més relaxat i allunyat dels paparazzis que la seguien a tot arreu en Espanya.

Sara Carbonero no està disposada a viatjar de forma habitual a Espanya per feina, ni tampoc es planteja el trasllat de la família, ja que tots tenen la seva vida feta a Portugal. El contracte d’Iker Casillas, tanmateix, finalitza el juny de 2019; el futur professional de la parella és, de moment, un misteri.


Comentaris

envia el comentari