VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

Saray Montoya assegura que Sofía Suescun i Alejandro Albalá segueixen sent parella

Insisteix que tot va ser un muntatge dels dos per guanyar aquesta edició de 'Supervivientes'
Sofía Suescun en una imatge d'arxiu  | Telecinco

 

És innegable que una de les protagonistes d'aquesta nova edició de 'Supervivientes 2018' és Sofía Suescun. Des del principi va deixar molt clar que seria una de les concursants més polèmiques del programa, i ha anat sumant notícies, polèmiques o no, gairebé cada dia. Recordem, per exemple, que de l'apropament i el «tonteig» de Sofía amb Logan va desembocar en el trencament de la relació amb Alejandro Albalá. 

 

El que va ser parella de Chabelita va arribar a pujar en un avió i viatjar fins a Hondures, amb l'únic objectiu de comunicar la seva decisió a la concursant. Però això no va ser el pitjor, i és que el cop més dur per a Sofía va ser veure com la seva exparella, Hugo Paz, a qui va conèixer a 'Mujeres y Hombres y Viceversa', es convertia en un dels seus companys a l'illa. Ara bé, les noves informacions assenyalen que tot el que ha viscut no ha estat tan espontani com ens pensàvem. 

Sofía i Alejandro segueixen sent parella

Com a mínim això és el que assegura Saray Montoya, la concursant que va ser expulsada de forma disciplinària per agredir la seva companya Romina. Segons ha indicat Montoya, Sofía sap perfectament el que fa a l'illa d'Hondures, i la seva història amb Logan, o les suposades relacions sexuals amb Hugo durant la seva evacuació. Parlem clar: El que insinua Saray és que Sofía i Alejandro segueixen sent una parella. 

 

Alejandro Albalá va visitar Sofía per comunicar-li el final de la seva relació  | Telecinco

 

«Encara estan junts», ha insistit l'exconcursant, revelant un suposat muntatge dels dos per continuar sent el centre d'atenció de 'Supervivientes', i que Sofía es postuli així com a favorita a guanyar el concurs. Montoya ha insistit a 'Sálvame' que tot ha estat una actuació dels dos «perquè es formi tot això».

Crítiques a la resta de concursants de 'Supervivientes'

Unes paraules que, no ens enganyem, són tota una bomba mediàtica, que Saray ha deixat anar en directe als platós de Telecinco. Però no ha estat l'única, ja que la que va ser protagonista de 'Los Gipsy Kings' no ha tingut bones paraules per a gairebé cap dels seus excompanys de programa. La més criticada ha estat María Jesús Ruiz, a qui Sarau ha titllat de «bitxo»

 

També ha carregat contra Fernando Marcos, la parella de Mayte Zaldívar, sobre qui ha dit que és «un envejós» i un «traïdor», i ha acusat d'intentar alguna cosa amb María Jesús. «Li diu 'què guapa i que bonica ets', i ella li dona palmadetes al cul. És una falta de respecte», ha lamentat Saray. 

 

Comentaris