Saray Montoya, durant una gala del programa 'Supervivientes'

Saray Montoya ('Supervivientes') i la seva filla, agredides a ganivetades per familiars

Ella mateixa ha explicat a les seves xarxes què ha passat. Es busca al seu cunyat i el seu sogre per l'agressió

Saray Montoya hauria estat apunyalada per uns familiars aquest cap de setmana. Ella va ser coneguda primer per aparèixer al programa 'Gipsy Kings' i després pel seu pas per 'Supervivientes'.

Ha estat ella mateixa qui ha donat la notícia a través de les seves xarxes socials. En el seu compte d'Instagram ha publicat un vídeo en què apareix ferida i explicant l'agressió.

De fet, han estat dos els vídeos que ha pujat a les seves xarxes. En el primer d'ells apareix a l'hospital, amb el succés encara molt recent. És aquí quan explica entre llàgrimes què havia passat feia unes hores.

Allà se la pot veure més afectada i confosa, explicant a 'grosso modo' l'atac. Després d'això, i ja un cop a casa, després d'haver estat donada d'alta de l'hospital, ha explicat amb més detall els fets.

Segons sembla, tot s'hauria produït per una discussió familiar entre el seu marit i el germà i el pare d'ell, principalment.

Segons ella mateixa ha explicat, no ha estat ella l'única agredida, ja que la seva filla Naiara ha rebut també una punyalada a l'estómac. «A Naiara li han donat una punyalada al pit, intentant anar al cor, però ella s'ha apartat i l'han apunyalat a la panxa», ha explicat la dona.

En el primer vídeo comença explicant què ha passat, explicant que «tot ha estat per una baralla entre dos germans». Ella mateixa aclareix: «El meu marit i el seu germà, ells sempre m'han tingut molta enveja».

Després d'això ha explicat que li han propinat cinc punyalades a l'esquena i cinc al braç, dos a les cames i una al cap. De fet, en tots dos vídeos es poden veure les ferides que Saray Montoya presenta al cap, així com les cures que se li han fet a les cames, braç i esquena.

El seu sogre i el seu cunyat, presumptes culpables, buscats per la policia

Com ella mateixa ha explicat, els responsables de les punyalades haurien estat dos familiars. El seu cunyat i el seu sogre, Nicolás Rubio Salguero i Nicolás Rubio Silva, a més d'altres dos homes als quals també es busca.

Tots ells estarien ja sent buscats en trobar-se en parador desconegut. Això després que el cas s'hagi posat en mans de les autoritats, tal com la mateixa Saray ha explicat.

«Antigament això no s'informava a la policia, entre els gitanos no ens culpàvem a la policia. Avui en dia tenim una altra mentalitat i no volem ruïnes d'aquesta mena, volem que hi hagi justícia», ha explicat.

En aquest segon vídeo ha volgut aclarir millor els fets. «Això ve per una discussió de germans. Jo estic a casa meva amb les meves coses».

«En la discussió han dit, "anem a fer-li mal a ell, propinant-li punyalades a la dona i a la filla"», ha explicat la dona. En aquest moment no es trobava amb elles el seu marit.

«Han vingut picant amb pals a la porta i no hem tingut temps de res. Hi havia quatre homes, donant pals i amb tisores», ha explicat. Ha explicat també que es trobava a casa de la seva tieta amb més persones amb ella.

No només això, sinó que en aquest vídeo, més llarg que el primer, ha explicat també que ella i la seva filla no han estat les úniques afectades.

Saray Montoya ha detallat que també ha rebut la seva mare, que estava amb elles en el moment. Diverses punyalades al braç i un tall a la cara pel qual ha hagut de ser atesa, rebent punts.

Així doncs, Saray Montoya ha deixat clar que ara la policia està a càrrec del cas i espera que trobin els responsables al més aviat possible.