Saray Montoya al plató de 'Supervivientes'

Saray Montoya parla després de ser apunyalada per dos familiars: «Això es paga»

Saray Montoya ha donat a conèixer el seu testimoni a 'Viva la vida'

Saray Montoya és coneguda per ser una de les cares més conegudes del programa 'Gipsy Kings' i per haver concursat a 'Supervivientes 2018'.

Avui, però, ha sigut notícia per un motiu molt diferent. En concret, perquè l'han apunyalat uns familiars, que li han causat diverses ferides de gravetat. I no només a ella, també a la seva filla, Naiara, de 21 anys.

Després de donar a conèixer el que ha passat a les xarxes socials, ha parlat públicament a 'Viva la vida'.

Les primeres paraules de Saray Montoya després de ser apunyalada

A través d'Instagram, la dissenyadora va mostrar als seus seguidors les ferides que li havien quedat després de ser apunyalada. I aquest matí ha concedit una entrevista a l'esmentat programa de Telecinco, que temporalment presenta Toñi Moreno.

El primer que ha explicat és com es troba: «Estic malament i feble, com ja us podeu imaginar. Ha estat una pallissa, una agressió amb tisores i ganivets. Ha sigut horrible».

A més, ha explicat que la seva filla «està malament. Li van donar una punyalada al pit- Volien clavar-li al cor, i li van mossegar la mà. Ha sigut horrible, un intent d'assassinat».

Després ha entrat de ple a explicar el que havia passat. Així, ha narrat que van ser agredides per la família del seu marit. En efecte, pel pare i el germà d'ell així com per dues persones més «que no conec».

Quatre homes que li van propinar nombrosos cops i un total de 13 punyalades.

Tot seguit, Montoya ha explicat com va tenir lloc el tràgic fet. Ha explicat: «Va ser tot una trama. Ens van agafar a mi i a la meva filla soles, amb quatre dones més».

«Van trucar a la porta, la Naiara va obrir i no va tenir temps de res. Van començar a pegar-li, i jo, quan ho vaig veure, vaig sortir fora corrent i van començar a donar-me cops i ganivetades».

I ha continuat dient: «Portaven dues tisores i es van centrar en mi. Fins i tot agafaven impuls per a ferir-me».

«De tants cops que em van donar jo ja hi veia blau, però veia que un d'ells m'estava donant cops al cap. Ja no sentia ni les punxades de les tisores. Només pensava que me la mataven».

També ha narrat que ella es va desmaiar després de l'agressió, però els va escoltar dir: «Treu l'escopeta del cotxe, que la rematarem».

Saray Montoya explica per què el seu sogre i el seu cunyat l'han apunyalat

Una de les preguntes que Toñi ha fet a Saray ha estat per què l'han apunyalat. I ella ha respost: «Això ve de molt temps enrere, perquè jo mai he 'quallat' amb ells. No m'agrada el seu estil de vida ni tampoc la seva manera de ser».

«Porto 25 anys casada i sempre he estat allunyada d'ells. Llavors, jo crec que feia anys que arrossegaven tot aquest odi i al final ha passat això. I la gent que em coneix sap que no menteixo».

A això ha afegit: «Jo fa molts anys que no tinc relació amb ells, tot i que el meu marit sí que parlava amb ells i els veia de tant en tant».

No obstant això, ha dit que el fet que ha pogut 'vessar el got' va succeir al gener. Pel que sembla, ella, el seu marit i les seves filles van tenir el coronavirus i la família d'ell no es va preocupar gens. Per aquest motiu, quan diversos membres d'aquesta es van contagiar, tampoc els van preguntar com es trobaven.

En aquest punt, ha començat a plorar davant la incredulitat del que han fet el seu sogre i el seu cunyat amb la seva filla. Ha dit: «Jo soc una altra història. Però com han pogut fer-li això a un tros de la seva sang? Han intentat matar la meva nena».

Després de tot el que s'ha explicat, Saray ha deixat clar que «tinc por, però lluitaré perquè això sigui venjat per la justícia. No m'importa que em matin, però aquests pagaran el que han fet. Això és un homicidi i es paga amb presó».

Per a finalitzar, ha donat a conèixer que els seus agressors es troben en aquests moments en crida i cerca.