Saúl Craviotto, el guanyador de 'MasterChef Celebrity', presumeix d'abdominals a la portada de 'Men's Health'

El piragüista olímpic ha estat triat per donar la benvinguda al nou any als lectors de la coneguda publicació
Saúl Craviotto a la portada de 'Men's Health' del mes de gener del 2018 | 'Men's Health'

 

Saúl Craviotto ha acabat aquest 2017 com un dels homes més mediàtics de l'any. Després de guanyar l'última edició de 'MasterChef Celebrity', el piragüista olímpic s'ha convertit en el protagonista de la portada de la revista 'Men'sHealth' del mes de gener, presumint d'uns espectaculars abdominals.

 

Dona la benvinguda al nou any

Esportista d'elit, quàdruple del món del piragüisme, pare, agent de la Policia Nacional i bon cuiner, Craviotto sembla ser capaç de dominar tot el que se li posa per davant i amb aquest 'leif motiv' protagonitza la portada amb què la coneguda revista donarà la benvinguda al nou any.

  

I és que ja durant la seva estada al concurs de TVE, Saúl va causar furor entre els espectadors. Es va convertir en un dels més volguts gràcies a la seva naturalitat i a més, va protagonitzar un dels moments més emotius del programa, ja que mentre participava es va assabentar que la seva dona, Celia, estava embarassada. El passat mes d'octubre, la parella va donar la benvinguda a la seva segona filla en comú, Alejandra.

Es despulla després de la seva recent polèmica 

Malgrat això, la figura de Craviotto no està exempta de polèmica. El policia s'ha despullat per a la portada després d'haver protagonitzat diverses crítiques, juntament amb el Ministeri de l'Interior, després que es decidís apostar per ell perquè donés una roda de premsa sobre com hem d'actuar durant un atemptat terrorista.


Pel que sembla, que un personatge ara tan popular com Saúl hagi estat escollit per a la tasca no va ser plat de bon gust per a molts sindicats policials. Fins a cinc d'aquestes organitzacions van acusar Zoido, el ministre espanyol de l'Interior, de «prevaler publicitat sobre professionalitat» en la presentació de la campanya. 


«L'absència de responsables de la lluita antiterrorista del Cos, que més d'operacions i detencions realitza activitats com aquesta, ha suposat un menyspreu gratuït que, per descomptat, trasllada una imatge de menyspreu total cap al nostre treball», exposaven a través d'un comunicat.

 

Comentaris