IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Saúl Craviotto se sincera en una entrevista sobre les persones que només el reconeixen per 'MasterCherf Celebrity'

L'esportista accepta que després de 17 anys remant i quatre medalles olímpiques, les persones es giren més després de veure-ho al programa de TVE

Imagen del deportista de élite, Saúl Craviotto
Imatge de l'esportista d'elit, Saúl Craviotto | España Diario

El famós piragüista espanyol, Saúl Craviotto, ha expressat la seva opinió sobre aquelles persones que solament li veuen a través de 'Masterchef Celebrity'. Programa en el qual ara s'enfronta a una final molt renyida al costat de Silvia Abril, José Corbacho i Patricia Montero. 

Craviotto considera que després de «17 anys remant, quatre medalles olímpiques» ara solament ho reconeixen per 'Masterchef', segons publica 'Ecoteuve.es'. Amb aquestes paraules el català se sincera i accepta que les persones es giren més en veure-li pel carrer després del seu pas pel programa de TVE.

L'esportista espanyol revela que la clau de l'èxit és «ser constant». A més recorda que cal «fer el que t'agrada i estar motivat». Amb aquestes paraules, l'esportista dóna una lliçó de vida que és aplicable a molts àmbits de la vida. Més endavant en la mateixa publicació comenta que alguna vegada ha estat a punt de llençar la tovallola (en les olimpíades en dues ocasions), però que el seu entorn familiar va ser clau per treure el millor de la seva persona.

A més, segons relata és molt dur que solament es reconegui l'èxit cada quatre anys, concretament durant la cita de les olimpíades, i per evitar aquesta frustració revela que es planteja «metes a curt termini». D'aquí va sorgir la seva decisió d'unir-se al programa de 'Masterchef Celebrity' –on està a punt de disputar la final—. Per al programa, l'esportista va aprendre a cuinar en tan sols dos mesos, practicant en un restaurant.

La relació amb els companys de 'MasterChef Celebrity'

El punt àlgid de l'entrevista és quan comenta la seva opinió sobre els seus companys. Ell reconeix que entre tots han fet «bona pinya» i que tots tenen un «grup de WhatsApp» mitjançant el qual queden. A més, en ser interpel·lat per les declaracions de Fernando Tejero sobre la veracitat de Masterchef tan sols va dir: «No sé a què es refereix», assegurant que no havia entès les seves declaracions i que, en la seva opinió, l'experiència al programa ha estat «brutal».


Comentaris

envia el comentari