El secret que amaga Adara i que farà trontollar 'El tiempo del descuento'

A més, el retrobament entre Adara i Gianmarco era un dels moments més esperats

El nou programa de Telecinco, 'El tiempo del descuento', guardava el retrobament més esperat entre Adara i Gianmarco, però també un secret de la concursant que ha fet trontollar el programa. Davant els esdeveniments i les informacions que ens arribaven els últims dies ens podíem esperar com seria la trobada, i és que el moment no ha pogut ser més tibant i amb més retrets. 

La guanyadora del concurs assegurava que Gianmarco havia volgut tallar tota mena de comunicació una vegada el concurs va finalitzar, però per la seva banda, l'italià mantenia exactament la versió inversa sobre el fet que havia sigut Adara qui no volia parlar amb ell després del concurs.

Entre els retrets, Adara va voler preguntar-li a l'italià per què havia gravat la trucada que van mantenir, doncs assegurava que és Gianmarco qui des del principi hauria volgut treure rendiment a la seva història amorosa i aprofitar per fer els màxims diners possibles parlant sobre el romanç que ambdós concursants van mantenir dins la casa de 'Gran Hermano VIP'. A més, per si no n'hi hagués prou, Adara també li va retreure tots els platós que va fer, sense mantenir el que ella li havia demanat, que l'esperés i que, sobretot, fos pacient.

El secret que amaga Adara

Minuts abans que s'acabés el programa, quan ja sortia el rètol que anunciava que s'acabava la primera gala, Jorge Javier anunciava als espectadors que Adara amagava una informació a la resta de concursants. 

Llavors, el presentador ha començat explicant que la concursant té un seguit de responsabilitats fora del concurs que li impedeixen estar fins al final, i per aquest motiu, abandonarà la casa, previsiblement, la setmana que ve. La mateixa Adara ha estat qui ho ha confirmat en directe al confessionari, sense donar gaires detalls, tot i que ha donat a entendre que es deu a les responsabilitats que té fora amb el seu bebè.

La notícia ha impactat al públic, qui esperava que la concursant tornés a donar joc en aquest nou programa. Abans d'acabar, Jorge Javier li ha demanat que guardi el secret i no l'expliqui a la resta, mínim fins a la setmana vinent que serà quan s'anunciï que abandona la casa de Guadalix.

Una reconciliació que es preveu impossible

Tal com estan les coses, els dos concursants creuen que la història que van compartir dins la casa de 'GH VIP' és passat i comparteixen que és molt difícil que puguin tornar a comançar, ja que ara, cap dels dos confia en l'altre.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari