Muntatge amb fotos de Jorge Fernández i la seva primera dona.

El secret de Lucía, la desconeguda mare del fill de Jorge Fernández

Jorge Fernández és molt gelós de la seva privada

Jorge Fernández és un dels presentadors més carismàtics i veterans de la televisió. Conegut, sobretot, per ser el presentador de l'exitós programa La ruleta de la suerte

El cas és que realment Jorge es va donar a conèixer com a model, abans d'aparèixer a la televisió. Molt pocs també saben que té un fill, fruit de la seva relació amb Lucía Marzo. Repassarem ara els detalls més significatius de la seva vida.

Imatge de Jorge Fernández.
Jorge Fernández no acostuma a fer pública la seva vida privada | Europa Press

Jorge va néixer a Alacant, però va passar molts anys a Mondragón, al País Basc. Per això molts es pensen que és natural d'allà. Abans d'aconseguir el títol de Míster Espanya el 1999, Jorge Fernández va ser un gran jugador de bàsquet fins als 26 anys.

Una lesió de genoll el va obligar a retirar-se i va començar a despuntar com a model. En aquella època, Jorge es va casar amb Lucía Marzo, qui va arribar a ser Miss Euskadi. De fet, va ser la seva primera i única parella formal del presentador.

Jorge Fernández revela el secret de la seva paternitat

Fruit d'aquesta relació va néixer Ian, el seu fill, que actualment té 17 anys i viu al País Basc. Ell és el motiu pel qual Jorge viu unes vegades a Madrid, on treballa, i unes altres al nord, on comparteix tot el temps que pot amb el jove.

Jorge explica que té «un vincle molt especial amb el seu fill. Quan vaig ser pare se'm va encongir el cor». Però ara ha revelat un secret, que Jorge «no volia tenir fills, mai vaig tenir instint de pare».

▶️ Carmen Porter cuenta la verdad tras los rumores de su divorcio con Iker Jiménez

Tot i això, ara Jorge es defineix com un pare protector «i una mica pesat», segons el seu mateix fill. Quan el nen era petit, va tenir alguns problemes de salut, la qual cosa va fer que Jorge estigués més a sobre d'ell.

El presentador d'Antena 3 és molt gelós de la seva vida privada. Ha compartit alguna foto amb el seu fill a les xarxes, però normalment manté la seva vida personal allunyada dels focus.

Jorge ha passat molts anys solter i sense compromís després del fracàs sentimental amb Lucía Marzo. Actualment, ha recuperat la il·lusió i porta una discreta relació amb Nora Arístegui.

Fotomuntatge de Jorge Fernández i Nora Aristegui
Actualment, Jorge Fernández manté una discreta relació amb Nora Arístegui | Catalunya Diari

Les malalties de Jorge Fernández

Jorge Fernández ha viscut uns anys molt durs dels que ja s'està recuperant. Ha experimentat una important pèrdua de pes a causa de dues malalties devastadores.

D'una banda, va patir una intoxicació per mercuri que arribava a l'organisme a través de la tonyina que menjava. A això cal sumar-hi la malaltia de Lyme, causada per la picada d'una paparra.

Per controlar aquestes malalties, Jorge ha de practicar esport sovint, tot i que això no és cap problema per ell perquè sempre ha estat un gran amant de l'esport. I és que per ell «és una forma de vida». Aquests últims temps, el seu aspecte ha millorat, una vegada diagnosticades i tractades correctament aquestes malalties.

Jorge travessa una època de plena felicitat. Està enamorat de Nora i la seva relació va molt bé. Professionalment, condueix un dels programes més estimats de la televisió espanyola.

Tot i que no comparteix dades sobre la seva vida privada, a les xarxes socials sí que mostra la seva passió per l'esport. Ja sigui al gimnàs, fent surf, senderisme o esquí, demostra que no hi ha repte físic que se li resisteixi i que als 49 anys està en plena forma.