Primer pla de Sonsoles Ónega somrient

«Tinc un secret de Rocío Carrasco que no puc explicar»

Sonsoles Ónega hauria arribat a un acord amb Rocío Carrasco

La reaparició de Rocío Carrasco a Telecinco ha suposat un gran impacte. Especialment perquè s'ha mostrat com una dona completament renovada amb nou look fins i tot. De fet, aquest impactant canvi d'imatge era un dels secrets més ben guardats del programa.

Malgrat que no per a Sonsoles Ónega, que coincidia amb ella en un dels camerinos de maquillatge, i allà Rocío Carrasco li demanava si us plau que no expliqués res.

Un pacte que la presentadora va saber complir. «Ahir a la nit vam discutir Miguel Ángel Nicolás i jo per això. Jo estava en maquillatge i la vaig veure arribar amb els cabells i em va demanar expressament no dir res al programa i així ho vaig fer», explicava la presentadora.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega va fer un pacte secret amb Rocío Carrasco | Catalunya Diari

I és que tot i que Sonsoles no amaga res als seus companys, en aquella ocasió no hi va haver manera de treure-li res.

«Però explica-ho tot», li exigien. «Va dir 'tinc una cosa de Rocío Carrasco..., però no te la puc explicar'. I no m'ho va explicar perquè havia promès que no ho explicaria».

D'aquesta manera, Rociíto va aconseguir aquest efecte sorpresa que tant anhelava. I és que decidia tallar en sec, amb un canvi d'imatge que molts comparaven amb el mateix estil d'Ónega.

Rocío Carrasco parlant amb Jorge Javier Vázquez a l'especial de Montealto
Rocío Carrasco s'emociona al programa 'Montealto' després de veure imatges dels seus pares | Mediaset

Carrasco lluïa un pentinat al garçon, amb el serrell de costat i d'un to també una mica diferent. I també deixava veure el gran canvi que ha experimentat a la seva personalitat, lluint colors més clars i vius.

Durant l'especial de Montealto, la protagonista de la nit recorria a una brusa llarga sense mànigues amb cinturó blau, pantalons verds i sabates taronges.

Rocío Carrasco i Sonsoles Ónega, semblants més que raonables gràcies al canvi de look

Un canvi de look que va ser molt aplaudit a plató i també a xarxes socials. «Ha encertat, està més contemporània que abans. Qualsevol canvi de look és positiu».

«Quina por! S'estan reproduint!», comentava un espectador a Twitter. «Semblants raonables»

«Quina tallada de cabells més ideal s'ha fet Rocío Carrasco!», li deien. «Però avui no anava Rocío Carrasco?», seguien comparant-les.

«Rocío Carrasco ha anat al mateix perruquer que Sonsoles Ónega!», prosseguien amb les bromes.

No obstant això, aquest tall pixie ja el va lluir el 2015, i ja va bé a gairebé totes les cares. A més, és molt fàcil de pentinar i arreglar.

Rocío Carrasco de perfil amb el cabell curt
Rocío Carrasco sorprenia amb un impressionant canvi d'imatge | Mediaset

Un pentinat que també li ha tret uns quants anys de sobre. Malgrat que durant molts anys, Rociíto optava per una llarguíssima cabellera arrissada amb un costat rapat.

Una cabellera molt característica i que li aportava una gran personalitat. I és que la filla de La Jurado ja ha demostrat que no té por dels canvis.

També la vam veure lluir durant la seva època televisiva una mitja cabellera rossa o fins i tot una cabellera llarga i llisa en to castany fosc.

Sens dubte, Rocío va viure una nit molt emocionant fent un viatge al passat, on va tornar a la que era la seva habitació de la infància. I va poder veure imatges dels seus pares, durant la qual definia com «la seva època més feliç».

Fotomuntatge de Rocío Carrasco després del canvi de look i abans
L'abans i el després de Rocío Carrasco | Catalunya Diari

A més, aprofitava per respondre directament a la seva germana, Gloria Camila, i assenyalar la persona que li impedeix acostar-se tant a ella com a José Fernando.

«No hi ha dubte que m'hauria agradat que la cançó hagués sonat d'una altra manera. Però ha sonat amb la música que ha sonat i no em queda una altra», assegurava el respecte.

«Canviar la partitura depèn dels músics. És més complicat que tot això», afegia sense voler entrar directament al tema.

«En aquesta banda de música n'hi ha molts més que toquen. Al final el mestre és el mateix i crec que ja amb això ho he dit tot».

Unes declaracions que han molestat la seva germana, que ha tancat qualsevol porta a una possible reconciliació.