Imatge d'una càmera al plató d'un programa de televisió

Un secret sacseja Telecinco: es destapa un cas d'assetjament sexual

Les víctimes són dues cares molt conegudes de Telecinco

Aquests últims anys, cada vegada hi ha més famosos que s'han sincerat públicament i han confessat que han estat víctimes d'assetjament sexual. És la manera de visibilitzar un problema molt greu que cal tallar d'arrel. I precisament ara s'ha donat a conèixer que hi ha dues cares molt conegudes de Telecinco que també n'han patit.

La revista 'Lecturas' s'ha encarregat de revelar la identitat d'aquests dos famosos. Son els Gemeliers, els bessons Jesús i Daniel, que ara concursen a 'Secret Story'.

Gemeliers han sigut víctimes d'assetjament sexual en l'àmbit musical | GTRES
 

Gemeliers van ser víctimes d'assetjament sexual

Jesús i Daniel Oviedo Morilla, de 22 anys, són dos germans sevillans que formen un duo musical de gran èxit. Tant és així que compten amb una veritable legió de seguidors.

Els cantants es van donar a conèixer quan només tenien quatre anys al programa de Canal Sur 'Qué noche' presentat per Juan y Medio, on es van guanyar l'afecte del públic per la seva simpatia, la seva naturalitat i la desimboltura que van demostrar a l'escenari. Arran d'això, el 2014 van concursar a 'La Voz Kids'.

En aquest programa musical no van guanyar, però van aconseguir que la discogràfica Pep's Records els fitxés. Així doncs, amb només 14 anys, van llançar al mercat el seu primer àlbum, amb el qual van collir un gran èxit. Van fer una gira molt llarga, i les vendes que va obtenir l'àlbum els va fer que guanyessin el doble disc de platí.

Des de llavors, han tingut una carrera fulgurant. Però no tot ha sigut un camí de roses per a aquests germans. Durant la seva trajectòria, com revela ara en exclusiva 'Lecturas', han hagut d'afrontar un tràngol molt dur: l'assetjament sexual.

Pel que sembla, una font propera als sevillans ha revelat a l'esmentat mitjà aquesta situació tan difícil que van viure. Ha dit: «El Jesús i el Dani van patir molt. En la intimitat reconeixen que ho van passar molt malament per culpa d'una persona de la indústria musical que es va obsessionar amb ells».

Afortunadament, la protecció dels seus pares va evitar que aquest assetjament arribés a materialitzar-se. I és que aquests sempre han estat al seu costat perquè, com ells han reconegut, «ningú s'aprofiti de nosaltres. Hi ha molts perills a l'aguait».

Fins ara, els sevillans mai han parlat públicament d'aquest tràngol tan dur que van travessar. No obstant això, ara que ha sortit a la llum, es pot intuir una mica en unes declaracions que van fer per a la seva biografia, 'Juntos por una il·lusión'.

Van afirmar que «en aquest món és molt fàcil que t'ofereixin de tot i també és molt fàcil caure. Pots arribar a ser un titella si no et deixes guiar bé. Ja saps el que es mou en el món de la música, a part de drogues. Hi ha molt de vici, lladres que et roben... Pot passar molt fàcilment, està tan a mà...».

Es descobreix un altre secret dels Gemeliers

Jesús i Daniel ara estan concursant a 'Secret Story' i no saben que ha sortit a la llum que fa anys van patir assetjament. Caldrà esperar que surtin del reality per a veure si confirmen aquest secret que, pel que es veu, havien amagat.

Això sí, en aquest programa han fet públic un altre secret que tampoc havien explicat. En concret, després de ser 'caçats' per Luca, han afirmat que heretaran un marquesat.

Han explicat que «el vam descobrir fa bastant de temps. La meva mare rebia una compensació econòmica i va deixar de guanyar-la. La meva tieta àvia era òrfena, es van perdre els papers i ningú va reclamar».

«Els nostres avantpassats eren de França, però el marquesat era a Cadis. I estem en tràmits perquè el marquesat es quedi amb els seus propietaris», afegien.