Imatge dels concursants de Supervivientes 2022

Un secret sexual capgira 'Supervivientes'

Supervivents va revelar una cosa que l'organització del programa no va aconseguir captar

Supervivents va viure una de les seves gales més reveladores el dimarts 7 de juny passat quan va sortir a la llum un secret que fins ara estava ocult. Un fet que havia tingut lloc durant el reality i que molts desconeixien. Va ser Desy l'encarregada de revelar-ho en ple directe deixant tot el plató sense paraules.

Pel que sembla dos concursants haurien practicat sexe durant la seva estada a la illa arribant fins i tot a trencar la tanca que separava els dos equips. Els supervivents implicats no van ser altres que Alejandro Nieto i Tania Medina.

Supervivientes revela el secret més ben guardat de dos concursants

El plató de Supervivientes va donar la benvinguda a Desy Rodríguez després de ser expulsada per l'audiència. Malgrat que va ser repescada després de la renúncia de Juan Muñoz, només una setmana ha estat a Playa Paraíso abans de ser acomiadada definitivament.

En tornar al plató, l'exsupervivent va concedir una entrevista que va aconseguir provocar alguna rialla entre els presents. Desy no es va oblidar de res i va revelar fins i tot el secret sexual de dos dels seus companys de Supervivientes.

Desy Rodríguez
Desy confessa al plató de 'Supervivientes' que dos dels seus companys han tingut sexe | Mediaset

Segons va explicar, per a Alejandro Nieto i Tania Medina estar separats en dues illes no va suposar un impediment per gaudir. Va passar durant les primeres setmanes del concurs i no ha estat fins ara quan ha sortit a la llum.

«Què tal Alejandro Nieto i Tania Medina?», va preguntar Carlos Sobera. «Això és sexe tot el dia, fins i tot a través de la tanca i tot, és que no esteu atents, la tanca per què va caure?», va revelar. Pel que sembla la trobada va ser de tanta passió que la parella va acabar trencant la tanca que separava els Royals dels Fatales.

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes
'Supervivientes' exposa les trobades apassionades d'Alejandro i Tania Medina | Catalunya Diari

«Va ser curtet, però intens», va afegir l'exsupervivent. Tot el plató de Supervivienteses va quedar en xoc amb la informació de Desy i Sobera no podia amagar la seva sorpresa. «Però si ens van dir que va ser per una tempesta!», va assenyalar el presentador sobre la raó que els van donar els concursants sobre la tanca trencada.

«Sí, la tempesta i una estona abans de la tempesta», va puntualitzar la concursant davant de la cara d'estupefacció de Sobera.

Desy assegura que ella no va saber el moment íntim de la parella fins que Alejandro li va donar les gràcies. «Em van dir: "Gràcies per entretenir Anabel perquè mentre nosaltres..."», explicava. «Bé si és per això, jo soc capaç d'apagar les càmeres i deixar-les sense piles, que a mi m'agrada», va confessar, provocant les rialles al plató.

Supervivents revifa passions

Si alguna cosa aconsegueix Supervivientes és treure a la llum el costat més vulnerable dels concursants. La gana i les inclemències meteorològiques posen al límit fins al més experimentat. En això, Tania Medina i Alejandro són uns experts.

Només posar un peu a l'illa, la parella va començar a tenir problemes. La presumpta infidelitat va posar en perill la relació, però finalment es van reconciliar. Tant és així que, segons Desy, les seves trobades íntimes han estat diverses.

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes 2022
'Supervivientes' eleva la passió entre Tania i Alejandro | Mediaset

«Moltes coses us les perdeu, jo que estic tot el dia atenta, haver estat més espavilats i ho hauríeu vist», va comentar al plató. També va avançar que entre Yulen i Anabel havien passat algunes coses que no s'han vist, però no va aprofundir més en aquest tema.

«Anabel viurà moments molt bonics i passionals», opinava, acaparant tota l'atenció dels presents al plató.

Abans de finalitzar la seva entrevista, Desy va voler tornar a fer al·lusió a Alejandro i Tania. Va assegurar que la canària era massa tranquil·la i que haurien de prendre mesures. Concretament, treure-li el menjar o el sexe perquè espavili.

▶️ La abuela de Andrea Janeiro vuelve a escena por su familia