Concursants de 'Secret Story'

Havia de passar: expulsió fulminant a 'Secret Story' després d'arribar a les mans

'Secret Story' ha fet fora a una concursant després del succeït en directe

Des del seu inici, 'Secret Story' ha estat un veritable 'polvorí' pel fet que dins del 'reality' hi ha concursants de fort caràcter i han acabat xocant. D'aquí que s'hagin viscut moments d'enorme tensió i fins i tot amenaces d'abandonament, com la de Sandra Pica.

No obstant això, el que va passar ahir a la nit va ser una cosa inesperada i fora de tota normalitat. Un nou conflicte va comportar que dos participants 's'embranquessin' en una discussió i aquesta va acabar de la pitjor manera.

Va ser tal la magnitud que fins i tot es va produir una expulsió disciplinària. Així, la direcció del programa va decidir fer fora de la casa a Sofía Cristo després de sobrepassar tots els límits amb Miguel Frigenti.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La discussió que va acabar amb l'expulsió de Sofía Cristo

Tot i que en algun moment semblava que Sofía i Miguel s'havien apropat, res més lluny de la realitat. Les seves fortes personalitats i els seus punts de vista diferents els han fet xocar de forma constant.

I precisament això és el que ahir els va tornar a enfrontar. Exactament no van dubtar a protagonitzar una discussió per un suposat complot dut a terme amb les nominacions. Durant la baralla es van intercanviar durs retrets fins que la situació es va sobrepassar tots els límits.

En un moment determinat, ella es va dirigir a ell dient: «M'importa una merda. Les traves de merda, de brut i de mala persona i d'imbècil...». En aquest moment, ell va anar a aixecar-se del seu seient per encarar-se a la jove, però aquesta li ho va impedir subjectant-lo de les mans.

Una situació que va comportar que gran part dels companys d'aquells decidissin intervenir per frenar-la. Els van separar per evitar que l'enfrontament pogués anar a més. Però, Cristo ja havia fet una cosa inadequada, inadequada i que no es pot permetre.

Sofía Cristo posa fi a la seva marxa en 'Secret Story'

Després de veure el qual havia passat, la direcció del 'reality' va prendre una decisió. El presentador, Carlos Sobera, va connectar amb els concursants per comunicar-la: «Sofía, això per a mi no és gens agradable. Indubtablement, avui tots heu perdut els nervis i jo crec que, en general, no heu estat a l'altura».

«Però hi ha coses que signifiquen traspassar la línia, i tu ho has fet avui». En aquest punt, la filla de Bárbara Rey va prendre la paraula per dir: «Ho sé, per això me'n vaig i estic demanant les maletes. Demano perdó a tothom».

Carlos va voler matisar el qual va dir ella, exposant: «No és que marxis, és que l'organització no té més remei que fer-te fora. Sí, t'expulsa».

Davant d'aquesta notícia, la participant va afegir: «Ho assumeixo i demano perdó pels insults simplement, perquè em reitero en tota la resta. Si ell volia i pretenia ser el dolent del concurs ja ho ha aconseguit. Ha aconseguit un menys així que ja tenen via lliure per seguir endavant amb el seu concurs».

Frigenti, amb la seva vehemència habitual, no va dubtar a 'dir la seva'. «Estic cansat d'escoltar insult rere insult. Jo també tinc família, jo també tinc mare i jo no soc mala persona ni tot el que m'està dient».

Sobera va frenar a Miguel per evitar una nova discussió. I també ho van fer alguns dels participants, que no van poder evitar les llàgrimes per la marxa de Sofía. Unes llàgrimes inconsolables de Luis Rollán, Fiama o Lucía Pariente, entre d'altres.

Però ella abans d'anar-se'n va voler afegir una cosa més: «D'aquesta casa m'emporto gent especial. No són els meus amics encara, però espero que ho puguem ser».

«Repeteixo, ho sento, però les coses passen per alguna cosa. Serà que ja no havia d'estar aquí i ja està», sentenciava.

Després d'això, el presentador va tornar a prendre la paraula per indicar: «Dijous estaràs al plató amb Jordi i tindràs l'oportunitat d'explicar-te. L'únic que vull demanar-vos a tots és que, encara que estiguem en un 'reality' com a 'Secret Story', hem de donar exemple. En la mesura que som personatges públics hem de donar exemple als altres».

«El d'avui no ha estat gens edificant. Llavors, a partir d'aquest moment, procurem aprendre dels errors i millorar el nostre comportament. No t'ho estic dient només a tu, Sofía, us ho dic a tots», concloïa Carlos Sobera.