Concursants de 'Secret Story'

El secret de Telecinco que ha esvalotat una família de famosos

'Secret Story' revela en directe un dels majors secrets de José Antonio Canales Rivera

José Antonio Canales Rivera va destapar un secret impactant sobre la seva família a la gala d'ahir a la nit de 'Secret Story: Cuenta atrás'. I això que Canales era un dels concursants que menys protagonisme havia tingut fins ara.

Es va haver d'enfrontar a la seva línia de la vida i va revelar un secret que mai havia explicat. Canales Rivera es va obrir davant l'audiència de Telecinco per a explicar en detall quins han estat els episodis claus de la seva vida. Va donar una gran importància a la família, especialment al seu avi Antonio i als seus dos fills.

Així, Carlos Sobera va animar el concursant a que confessés un secret que faria tremolar els fonaments de la seva família. Finalment, Canales es va decidir a explicar-ho i va deixar tothom sense paraules. «Vaig canviar el testament del meu avi sense que ell ho aprovés», confessava el torero.

José Antonio Canales Rivera revela el secret més ben guardat de la seva família

El programa va emetre en directe com José Antonio parlava d'aquesta confessió a l'inici de la gala, instant en què diversos col·laboradors li ho van retreure. Això sí, va tenir el benefici del dubte de molts altres, que esperaven una explicació convincent del col·laborador de 'Sálvame'.

A meitat de la gala, Canales es va posar a fer la línia de la seva vida. Bé és cert que no sabia el que el programa li demanaria una mica més tard. «He posat avi en majúscules, perquè és la figura més important que he tingut a la meva vida», afirmava.

Les emotives paraules del gadità sobre el seu avi mort i les llàgrimes que va vessar al parlar dels seus fills van emocionar molts dels presents. Gianmarco, germà de Luca, es va trencar al plató impactat pel testimoni de Canales Rivera i el record de l'àvia de l'italià.

Teresa Rivera, la mare del concursant ho va escoltar tot des d'una altra sala. Poc després, el programa feia públic aquest secret extra que Canales Rivera ha guardat durant tants anys.

«Quan vam anar a la notaria, vaig canviar el meu nom pel de la meva mare»

«Ara no ho hauria fet, perquè tinc dos fills», va apuntar el gadità, i després va explicar com va succeir tot. «Ell m'ho volia donar tot a mi», va dir el concursant. Va dir que el seu avi «ja estava malalt, i jo li deia que s'havia d'organitzar».

Canaless Rivera va relatar que el seu avi havia estat ingressat i que després Teresa l'havia estat cuidant. «Ell sempre em deia: "amb el que jo tinc, ja no has de torejar més, ja no us cal res més"», va confessar el concursant.

«Aleshores, com que la meva mare el cuidava, cosa que tothom sap el sacrifici que suposa, sense esperar res a canvi més enllà del que li correspongués, quan vam anar a la notaria, vaig canviar el meu nom pel d'ella», tancava el tema.

[Tweet] 1448058716922712069 [/ tweet]

En aquest moment de la nit, Teresa s'enfonsava a la sala de confessions mentre Carlos Sobera preguntava al destre si tenia coneixement d'aquesta història. «Sí, ella i els meus germans», va dir Canales. A més, el concursant de 'Secret Story' va lloar la seva mare, que seguia emocionada pel moment viscut.

«La meva mare és campiona del món. És una dona increïble amb una educació que em sorprèn cada dia. Té una fortalesa física i mental que molts voldrien tenir», va sentenciar Canales.

Per al col·laborador, la seva progenitora és una persona «forta, capaç, intel·ligent i, sobretot, afectuosa". Pocs segons després, mare i fill s'abraçaven plorant en una altra sala, on es feia evident l'afecte que es tenen.