Revelen per sorpresa un dels secrets del darrer episodi de 'La que se avecina'

Ho ha donat a conèixer un dels seus creadors

L'equip d'actors que formen part de 'La que se avecina'
El capítol 170 serà l'últim de 'La que se avecina' | Telecinco

Sense cap dubte, una de les sèries de televisió de més èxit en els darrers anys al nostre país és la comèdia 'La que se avecina' de Telecinco. I és que cada vegada que s'emet un dels seus capítols aconsegueix registrar uns altíssims índexs d'audiència. Tot això li ha permès tenir una llarga vida: dotze temporades i tretze anys en antena.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

No obstant això, s'acosta el final d'aquesta producció, que gira entorn de la vida dels veïns de Montepinar. En concret, el seu últim episodi, el 170, ja ha estat escrit per un dels seus creadors, Alberto Caballero.

La tornada d'alguns personatges emblemàtics

Precisament ha estat ell qui, a través de les seves xarxes socials, ha compartit aquesta informació pujant una fotografia de la portada d'aquest concloent guió i l'ha acompanyat del següent missatge: «Ja hem acabat d'escriure l'últim guió de #LQSA». Tot i anunciar que la sèrie ja s'acaba, no ha revelat molta informació al respecte. El que sí que se sap és el títol del capítol final: «Una resistència heroica, una catarsi subterrània i un fins sempre».

Així mateix, en una entrevista recent, Alberto va revelar que la intenció d'ell i els altres responsables de 'La que se avecina' és que, per a acomiadar-la com es mereix, en aquests minuts concloents esperen comptar amb la tornada d'alguns personatges emblemàtics de la mateixa que se'n van anar en diferents temporades, com podria ser, per exemple, Estela Reynolds. D'aquesta manera, s'arrodoniria la història d'alguns dels protagonistes.

No obstant això, tota la resta és un misteri. Caldrà esperar per veure què passa amb Antonio Recio, Cristina, Lola, Vicente Maroto, Amador, Berta, Nines, Enrique o Chusa. Alguns incondicionals de la sèrie no dubten a utilitzar les xarxes per donar-li recomanacions sobre el final dels personatges. Ens estem referint a suggeriments com ara «Que acabi amb un discurs de Recio autoproclamant la independència de Montepinar».


Comentaris

envia el comentari