Els secrets de 'Watchmen', la nova sèrie de superherois d'HBO

Es tracta d'una producció que adapta el còmic d'Alan Moore

Ja està disponible el primer tràiler d'HBO sobre 'Watchmen', una sèrie nova que adapta a la petita pantalla el còmic que Alan Moore, John Higgins i Dave Gibbons van fer per a la mítica DC Comics.

Tot i que la primera novel·la gràfica va veure la llum durant la dècada dels vuitanta, l'any 2009 va aparèixer al món del cinema gràcies a Zack Snyder. Ara, tal com ha revelat 'Carácter Urbano', HBO ha format una aliança amb el creador de 'Crossing Jordan' i 'showrunner' de 'The Leftovers', Damon Lindelof, per tal de preparar una sèrie nova al voltant de la saga. Serà una pionera a HBO pel que fa a la temàtica dels superherois.

El primer tràiler de la sèrie 'Watchmen' a la plataforma HBO

El tràiler ens permet deduir que la producció continuarà ambientant-se en els personatges originals que trobem a DC Comics, que són una mena de vigilants amb superpoders que formen un grup proscrit de la resta de la societat. De fet, 'Watchmen' té la particularitat d'ensenyar-nos la noció de superheroi des d'un angle diferent, que consta d'un grau d'idealització molt inferior.

Primer tráiler de Watchmen en HBO.
El primer tràiler de la sèrie 'Watchmen', que s'emetrà a la plataforma HBO | HBO

Lindelof, en unes declaracions que ha fet a 'Vulture', ha precisat:  «Adoro els llargmetratges de Marvel, i aquest matí hem vist 'Justice League', i soc un seguidor declarat de Batman i Wonder Woman, perquè són uns personatges amb els quals vaig créixer. Ara bé, faríem bé de no confiar en persones que duen màscares i que afirmen que tenen cura de nosaltres. Quan ocultes la cara, les teves intencions no poden ser bones».

Igualment, l'home també deixa entreveure que la sèrie vol adaptar la novel·la, però que no seguirà els fets que tenen lloc al còmic. Tot sembla indicar que Alan Moore no es va prendre gaire bé aquestes declaracions, i que va criticar el productor i guionista Lindelof de manera oberta perquè, segons va dir, hauria optat per prendre's algunes llibertats creatives pel que fa al còmic.

El showrunner de la serie de Watchmen será Damon Lindelof.
Damon Lindelof farà de 'showrunner' en aquesta producció | HBO

 

Igualment, la plataforma HBO ha afirmat que els creadors de 'Watchmen' han mirat d'actuar amb respecte pel que fa a l'essència que es desprèn dels còmics, i que haurien mirat de trobar una identitat que la distingeixi. 

Intèrprets destacats

Jeremy Irons, que ha estat reconegut amb un premi Oscar i és famós sobretot pels seus papers a 'Justice League', 'El misteri Von Bulow' o 'Red Sparrow', farà el paper d'Adrian Veidt, conegut també amb el nom d'Ozymandias, una figura essencial a la novel·la gràfica d'Alan Moore. Igualment, la sèrie comptarà amb altres actors destacats com ara Regina King, Louis Gossett Jr., Frances Fisher, Yahya Abdul-Mateen IITim Blake Nelson o Don Johnson.

Estrena

Fins ara, hem pogut saber que la nova producció de 'Watchmen' apareixerà al catàleg d'HBO Espanya durant la tardor d'aquest 2019.


Comentaris

envia el comentari