Makoke sabia que Kiko li era infidel, segons el polígraf

Aquest cap de setmana, Makoke s'ha enfrontat al polígraf de Conchita a 'Sálvame Deluxe' i s'ha confirmat que la malaguenya sabia que la seva exparella l'enganyava

Makoke se casó con Kiko sabiendo que le era infiel, según el polígrafo
Segons el polígraf, Makoke es va casar amb Kiko i sabia que li era infidel | Telecinco

Makoke continua instal·lada al centre de la polèmica. La seva separació de Kiko Matamoros i la participació a 'GH VIP' s'han convertit en un còctel explosiu i que, en aquesta línia, fan que Makoke sigui una de les cares del moment a l'univers Telecinco. 

Aquest cap de setmana, d'altra banda, la malaguenya ha anat al plató de 'Sálvame Deluxe' i s'ha sotmès al polígraf de Conchita. El públic, que esperava aquest esdeveniment amb candeletes, no ha quedat gens decebut.

Quan Makoke es va casar sabia que Kiko l'enganyava

Encara que durant el programa es van descobrir moltes qüestions sobre la intimitat de l'exparella, n'hi va haver una que va sorprendre més que la resta: Makoke s'havia casat amb Kiko i sabia que ell li era infidel. Conchita li va preguntar si era conscient de la infidelitat del col·laborador abans que es cassessin i Makoke de seguida va contestar un «no» rotund. Va dir que si ho hagués sabut, mai no s'hi hauria casat. 

No obstant això, el polígraf va fer palès que era mentida i, encara que ella va intentar rebatre el resultat moltes vegades, va quedar clar que els rumors que corrien feia tant temps eren certs: Makoke sabia i consentia les diverses infidelitats de Matamoros. Tot i això, ella només va reconèixer que sabia que l'havia estat infidel una vegada i que l'havia perdonat.

 

Altres secrets que han sortit a la llum

Sense cap mena de dubte, aquest polígraf ha estat dels més interessants i que ha donat més de si. Gràcies al polígraf del programa van sortir a la llum altres secrets sobre la realitat que hi havia a la vida dels Matamoros. En concret, es va descobrir que Makoke havia infiltrat informació sobre el fill de Kiko, Diego Matamoros, per fer-li mal. O també que havien hagut de rebre diners de la mare d'ella i, fins i tot, del seu fill Javier Tudela, per fer front als problemes econòmics, fet que el col·laborador va negar de totes les maneres possibles. 

El polígrafo de Makoke desveló muchas cuestiones de su vida con Matamoros
El polígraf va desvelar molts secrets de la vida de Makoke i Kiko | Telecinco

És certa la història entre Makoke i Brad Pitt?

Una de les històries de la vida de l'exconcursant de 'GH VIP 6' que ha creat més rumors és si va passar alguna cosa entre ella i l'actor nord-americà Brad Pitt. El seu exmarit sempre va afirmar que no era així, però hi havia moltes veus que ho negaven rotundament. Doncs bé, el polígraf es va encarregar de resoldre els dubtes: Makoke deia la veritat sobre que els dos van estar junts uns quants dies a Valladolid quan Brad Pitt feia la promoció de la pel·lícula 'Siete años en el Tíbet'.

Makoke no va dubtar a explicar que es van trobar diverses vegades, que era molt romàntic, que li agradava menjar al llit, que van dormir fent la cullereta o que, fins i tot, el va convidar a passar el Cap d'Any a Los Angeles. Però per què no va funcionar la relació? Segons ella, perquè no sentia prou química i tenia la sensació que no fluïa entre ells.


Comentaris

envia el comentari