ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Raquel Bollo a Carmen Gahona: «He estat a punt d'atropellar-te»

El punt d'inflexió que ha encès la flama ha estat l'entrevista que Manuel Cortés va oferir la setmana passada

Carmen Gahona i Raquel Bollo
Carmen Gahona i Raquel Bollo no tenen una bona relació | CatalunyaDiari.cat

La mort de Chiquetete no ha aconseguit que Carmen Gahona i Raquel Bollo deixin de banda, d'una vegada per totes, les seves diferències. Més aviat al contrari, sembla que en els darrers dies la tensió entres les dues ha anat en augment i així ho han mostrat a 'Sálvame'.

El punt d'inflexió que ha encès la flama ha estat l'entrevista que el fill de Chiquetete i Bollo, Manuel Cortés, va oferir la setmana passada a Telecinco. En aquesta entrevista, Cortés no va deixar gaire bé ni al seu ja difunt pare, ni a la dona d'aquest, Gahona.

Raquel Bollo a 'Sálvame'
Raquel Bollo va defensar el seu fill a 'Sálvame' | Telecinco

 

Bollo surt en defensa del seu fill, Manuel Cortés

Per aquest motiu, Gahona ha començat a acusar i atacar el jove d'una forma que ha obligat a Bollo a sortir en defensa del seu fill. Però més que defensa pel seu fill, Bollo sembla que vol un atac a Gahona, ja que va assegurar a 'Sálvame' que «avui he estat a punt d'atropellar-te. No volent, no volent!». Davant aquesta confessió, Bollo va explicar als seus companys que aquell mateix dia havia vist a Gahona caminant per l'estació de tren, una mica desubicada, creuant per on no devia i amb la mateixa roba que havia portat en la seva aparició a 'Sálvame'.

«Si tinc una càmera, et gravo, perquè estaves creuant per on no podies», assegurava Bollo. Evidentment, la resposta de Gahona no es va fer esperar i es va tornar a encendre en flames el plató del programa estrella de les tardes de Telecinco. Amb les actituds de les dues es va fer palès, una vegada més, que la seva relació és irreconciliable i que l'odi que es tenen mútuament no fa més créixer amb el pas del temps. Caldrà ara esperar per saber quin serà el pròxim episodi d'aquesta història que, tot i amb Chiquetete ja mort, segueix donant molt a parlar.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari