Toñi Moreno i José Antonio Avilés al plató de 'Viva la vida'

Toñi Moreno respon a una seguidora que l'insulta en ple directe

La presentadora estava fent un directe amb una entrenadora física

Toñi Moreno ha hagut de suportar una situació una mica incòmoda durant un dels seus directes per Instagram i és que una seguidora l'ha insultat. La futura presentadora del programa 'La Báscula' però no s'ha fet enrere i lluny de passar el comentari per alt ha decidit respondre a la seva 'hater'.

La presentadora andalusa i actual conductora de 'Viva la vida' ha fet un directe tot parlant amb una entrenadora física a través del seu perfil d'Instagram. En aquest, els seus seguidors podien comentar i preguntar tots els dubtes mentre elles anaven responent.

Toñi Moreno respon després de ser insultada per una seguidora

Durant els directes s'acumulen molts missatges i és habitual que alguns passin per alt però aquest no ha estat el cas. En un determinat moment de la conversa, Toñi Moreno ha pogut llegir com una seguidora decidia insultar-la en ple directe tot dient-li «lletja». L'andalusa va poder llegir el comentari i no va dubtar en contestar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@yosoymamifit

A post shared by Toñi Moreno (@tmoreno73) on

Toñi Moreno va ser capaç de contestar a l'usuari sense posar-se nerviosa i amb molta educació: «Acabo de veure que algú m'ha dit que estic lletja. Veieu normal que em diguin aquestes coses a les nou del matí?. Sé que no estic en el meu millor moment, però que em diguin això... S'ha de ser més feliç!» deia amb un somriure la presentadora. La resposta de l'andalusa va rebre el suport de molts dels seus seguidors.

Els nous projectes professionals de Toñi

La presentadora va aprofitar el directe per donar a conèixer quins seran els seus pròxims plans professionals, almenys a curt termini. «Tinc 'La Báscula' a Telemadrid i a Canal Sur tornen 'Los mejores años de tu vida'». Això però no és tot el que li espera a Toñi qui va esmentar un «projecte molt guai però sense donar més detalls». També va anunciar la venda del seu pròxim llibre. Tot i que el 2020 està sent un any força caòtic per a tothom, sembla que l'andalusa viu un gran moment personal i professional.