Paz Padilla al photocall de "L'amor de la meva vida" l'1 de setembre de 2021 a Madrid

«Sempre trobarem a faltar a Paz Padilla»: Telecinco en silenci

Serà la gran absent de la setena edició de 'Got Talent'

La setena edició de 'Got Talent' arrencarà pròximament amb l'absència destacada de Paz Padilla. Ja fa uns mesos, la productora i l'organització del programa van anunciar que prescindirien de la presentadora de Sálvame per a la nova temporada. Una inesperada decisió que ha deixat al format amb només tres jutges al capdavant de la tribuna de valoracions.

Edurne, Risto Mejide i Dani Martínez repetiran altra vegada com a membres de jurat, mentre que Santi Millán tornarà a fer de presentador. Precisament, tots ells han acudit a l'acte de presentació que s'ha celebrat aquest dimarts davant els mitjans de comunicació.

Nathalie García, CEO de la productora Fremantle Media a Espanya, i Leonardo Baltanás, director de Producció de Continguts de Mediaset Espanya, també van assistir-hi. 

Durant l'esdeveniment, els responsables del format no van dubtar a lloar la gran tasca de Paz Padilla davant el concurs de talents. Unes paraules que encara continuen ressonant amb força a tot Telecinco.

Mediaset presenta la setena edició de 'Got Talent' amb l'absència de Paz Padilla

Pròximament la nova temporada de 'Got Talent' arribarà a la graella televisiva de Telecinco. Ho farà carregat de nous talents «que no deixen de sorprendre'ns», i alguns canvis en la dinàmica del concurs. Entre ells, el més polèmic, ha estat la reducció de l'equip de jutges, que ara passarà a estar compost per tres membres.

Sense oferir explicacions sobre la seva marxa sobtada, els alts càrrecs de la productora i Mediaset han volgut treure importància a l'assumpte al·legant qüestions d'«organització». «És una cosa habitual que passa en altres adaptacions de 'Got Talent'. Anar alternant amb tres i amb quatre jutges. Amb tres ens permet jugar d'una altra manera», ha assenyalat Baltanás.

A més, la responsable de la productora, Nathalie García ha assenyalat com a avantatge que «el ritme del format és molt més àgil» amb aquesta dinàmica. En qualsevol cas, els dos directors han evitat entrar en els detalls de la decisió. Han deixat de banda els dubtes sobre un possible càstig a la humorista.

Paz Padilla, lloada pels responsables de 'Got Talent' després del seu acomiadament

El director de Producció de Continguts de Mediaset ha aprofitat per lloar l'actriu i reconèixer el seu gran treball davant tots els projectes que realitza. «A Paz sempre la trobarem a faltar, perquè mai passa desapercebuda i sempre aporta alguna cosa a qualsevol programa que faci», assegurava Baltanás.

A més, el director tampoc va voler tancar la porta a un possible retorn de la presentadora al concurs de talents. Es planteja l'opció de tornar a comptar amb 4 jutges i no descarta que aquesta persona pugui tenir un passat dins el format.

«Excepte Jesús Vázquez, que ha dit que està millor com a presentador que com a jurat, la resta estarien encantats de repetir», recalcava davant els periodistes a l'acte de presentació.

Tot i els compliments que va rebre Padilla per part dels responsables del programa, sembla que no tothom va a trobar a faltar a la gaditana. Sense anar massa lluny, els seus companys no van tenir paraules d'afecte ni suport cap a ella en cap de les seves intervencions davant la premsa.

Lluny de recordar-la o esmentar que la trobarien a faltar, el presentador del programa, Santi Millán, ha posat èmfasi en com de compenetrats estan els tres membres de jurat.

«El que més m'ha sorprès aquest any no ha estat sobre l'escenari, sinó a la taula de jurat. Aquests tres tenen una química brutal. Segueixen sorprenent», ha advertit enviant un missatge enverinat a la seva excompanya.