MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

Una senyora pregunta en una connexió per a ‘El programa de Ana Rosa’ si sortirà a Tv3

Mayka Navarro es trobava fent entrevistes en directe en un mercat de Barcelona

 

La vida dona moltes voltes i Ana Rosa Quintero ho ha comprovat avui. Aquest divendres, 29 de desembre i en plena celebració de festes nadalenques, 'El programa de Ana Rosa' ha optat per fer un tomb per un dels mercats de Barcelona i comprovar així, l'ambient que es respira per la capital catalana abans del cap d'any.

 

Sota aquesta premissa, el programa ha enviat a la periodista Mayka Navarro a cobrir la informació. I aquesta, micròfon en mà, s'ha acostat a una dona gran per preguntar-li per les compres de Nadal i l'excessiu increment dels preus en aquestes dates. 

La senyora ha començat a parlar en català

Amb la senyora localitzada, la periodista ha procedit a fer-li les preguntes. La dona, en veure que sortia a televisió i potser com a preludi de què acabaria passant, s'ha començat a pentinar mentre no podia parar de riure.

 

Instants després, quan la periodista li ha preguntat si comprava pel sopar de cap d'any, aquesta ha respost en català sense saber que l'entrevistaven de 'Telecinco'. «Si... La meva jove ja fa la compra, però jo estic comprant navalles». Tot i que la periodista li ha contestat en castellà preguntant a quin preu estaven les navalles, la dona ha prosseguit: «A quin preu estan? A 24 euros el quilo».

 

Finalment, però, la dona s'ha adonat que la connexió era en castellà i, educadament, ha seguit la conversa deixant el català al marge.  

«No és TV3?»

Després que la periodista li desitgés a aquesta una bona entrada d'any, la dona no s'ha arronsat i ha preguntat pel canal: «Quina emissora és això?»

 

Així mateix, el plató de 'El Programa de Ana Rosa', que s'estava desfent entre somriures, ha contestat «Telecinco!», missatge que la reportera ha traslladat a la dona. I aquesta, encara sense entendre-ho, ha tancat la seva aparició preguntant: «O sigui... Que no és TV3?».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris