La sèrie 'Hospital Central' torna a televisió

Mediaset vol recuperar una de les produccions de ficció espanyoles de més èxit i ho farà a Divinity

Hospital Central
Imatge dels actors principals de la sèrie 'Hospital Central' | Cedida

La mítica sèrie espanyola 'Hospital Central' podrà tornar a veure's des del primer capítol a Divinity molt aviat. Durant 12 anys han emès mil i una històries i ara Mediaset vol recuperar aquesta sèrie d'èxit de Telecinco, tornant a emetre aquesta ficció que va aconseguir grans èxits d'audiència.

'Hospital Central' torna a Divinity

'Hospital Central' tornarà a emetre's a televisió i es podrà veure a la cadena temàtica Divinity de dilluns a divendres al matí —de moment encara no se sap el dia i l'hora exacta de l'estrena.

Tots els fans de la sèrie i els teleespectadors que no van poder veure la ficció espanyola, ara tindran una altra oportunitat des de l'inici. De fet, és una de les millors sèries de televisió de l'història segons la seva audiència, que va tenir a milions de persones pendents del televisor per seguir la trama dels metges, infermers i pacients de l''Hospital Central'.

Dos de los personajes protagonistas de 'Hospital Central'
'Hospital Central' s'emetrà des del seu inici a Divinity | Telecinco

20 temporades i 12 anys d'èxit

Des de 200 fins al 2012 es van emetre un total de 300 capítols dividits en 20 temporades. 'Hospital Central' va aconseguir una mitja de més de 4 milions d'espectadors. La quota de pantalla més alta va ser del 37,2% i el capítol més vist va tenir un públic de 6 milions i mig.

Qui no ha viscut amb intensitat les històries protagonitzades per Luis Castro, María Casal, Antonio Zabálburu o Patricia Vito? 'Hospital Central' va ser vist per milers d'espectadors capítol rere capítol. A més, va ser una de les ficcions que va decidir tractar temes poc mediatitzats, com el maltractament, les donacions de sang i la protecció de la infantesa.

Reconeguda sèrie espanyola amb diversos premis

Però no només es va fer un lloc a la història televisiva per l'audiència, sinó que a més a més, 'Hospital Central' va ser premiada amb el Premi Ondas a la millor sèrie de televisió l'any 2005 i el TP d'Or a la millor sèrie nacional el 2006. Ara, es podrà tornar a gaudir a Divinity.


Comentaris

envia el comentari