Recordes Chechu de 'Médico de familia'? Així li ha canviat la vida

La seva vida ha canviat molt des de la sèrie

Aaron Guerrero de nen i somrient lluint una samarreta vermella
Aarón Guerrero, Chechu a 'Médico de familia', ha vist canviar molt la seva vida des de llavors | Telecinco

Sense cap dubte, una de les sèries de televisió que més èxit ha aconseguit en el nostre país és 'Médico de familia'. Una producció, protagonitzada per Emilio Aragón, a la qual s'explicava la vida d'un metge vidu i pare de tres fills, precisament, un d'aquests era interpretat per Aarón Guerrero. En concret, donava vida a Chechu, el germà mitjà que no deixava de fer trapelleries.

Des de la dècada dels 90, en què aquella va triomfar, ha 'plogut' molt i la vida d'aquest actor ha canviat notablement. Tant és així que ara ha substituït els platós de televisió pel món empresarial, on ha aconseguit gran rellevància.

La vida actual de Guerrero

Després del 'boom' aconseguit per 'Médico de familia' va continuar amb la interpretació a la sèrie 'Ana y los 7'. Més tard, va deixar aquesta de costat, però, l'any 2014, va tornar a la 'petita pantalla' com a concursant de 'Mira quien salta!'. No obstant això, des de llavors Aarón Guerrero ha estat allunyat dels mitjans de comunicació. Això sí, el seu nom sortia a la llum fa uns mesos per haver sigut parella d'Alexia Rivas, la ja ex d'Alfonso Merlos.

Ara ha estat 'Vanitatis' qui ha fet que torni a l'actualitat amb una entrevista on revela quina és la seva vida present. Així, s'ha descobert que el madrileny, que amb 33 anys, és pare d'un petit de dos anys.

No obstant això, on més s'ha posat l'accent és en la seva faceta professional. En aquest sentit, s'ha descobert que ha triomfat empresarialment perquè és propietari de l'empresa 'Grup Malaje' amb la que ha posat en marxa diversos locals repartits per la ciutat de Madrid. En concret, ha explicat que compta amb els següents: «Un és 'La Malaje', que és com si fos l'embrió de la nostra empresa. Després, 'La Tía Feli', que són les tres cerveseries, i 'Bacaro', que són els dos restaurants italians».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuinant en família. @elfogondetrifon @manumalaje #cocinandoalsur #somosmalajes #alsur

Una publicació compartida per Aaron Guerrero (@ aarongue7) el

Sembla que aquesta faceta empresarial, Guerrero la va desenvolupar ja amb només 22 anys, ja que va començar a gestionar locals de nit. I, poc després, va decidir deixar aquests per posar en marxa el seu primer restaurant, d'alta costura, amb el qual va aprendre molt, tant de bo com de dolent. Un aprenentatge que ara l'ha portat a tenir una sòlida empresa, al costat del seu soci Manu Urbà. Gràcies a aquesta empresa li ha permès tenir una vida plena i plena d'èxit lluny de la interpretació.


Comentaris

envia el comentari