Tot sobre la sèrie 'The Witcher', de Netflix

Descobreix les darreres informacions que hi ha sobre aquesta producció que s'inspira en una saga de la literatura

Henry Cavill como Geralt de Rivia.
Geralt de Rivia, interpretat per l'actor Henry Cavill | Netflix

La popular plataforma Netflix ha decidit apostar per una sèrie nova amb la qual ens vol fascinar: de la saga de la literatura que va donar lloc al conegut videojoc The Witcher se n'ha fet una adaptació a la petita pantalla, tal com ha revelat 'Carácter Urbano', i aquest any arribarà a Netflix amb l'objectiu d'arrasar.

Aquest mateix 2019, l'arxiconeguda sèrie 'Joc de Trons' s'acaba i, per això, les persones que es dediquen a la creació de sèries televisives miren de trobar un hereu del món de la fantasia medieval que pugui enganxar molta gent durant les seves estones d'oci. La plataforma Netflix ho vol intentar amb 'The Witcher', i per això fa una ferma aposta amb una producció internacional que vol seduir el públic de tots els racons del món.

La plataforma Netflix desitja tenir la seva 'Joc de Trons' particular

Actualment, però, què sabem del cert sobre la producció de Netflix 'The Witcher'? La seva productora ha mirat de guardar en secret, fins ara, molts dels seus detalls, per tal que quan s'emeti la sèrie es produeixi un autèntic terratrèmol mediàtic. Ara bé, hi ha hagut diverses dades que han transcendit i que han arribat als fanàtics del món que va idear l'escriptor polonès Andrzej Sapkowski.

A banda d'això, hi ha alguns altres aspectes que també han transcendit, com ara el repartiment, que ha fet públic a través d'alguns mitjans de comunicació la dona que es troba al darrere de la creació de la producció, Lauren Schmidt Hissrich, a més dels indrets actuals on s'està duent a terme el rodatge, sobretot a les Canàries.

Schmidt, que destaca per una trajectòria exitosa en produccions també de Netflix com ara 'The Defenders', 'Daredevil' o per haver produït 'The Umbrella Academy' de manera més recent, és l'encarregada de capitanejar el projecte, que encara es troba a la preproducció.

Qui serà la persona que doni vida a Geralt de Rivia?

Un caçador de monstres molt solitari anomenat Geralt de Rivia mira de fer-se un lloc en aquest món a través de la lluita. És un món en què els humans poden arribar a mostrar una crueltat molt més gran que no pas els monstres que el protagonista de la història —a qui van modificar genèticament i van entrenar perquè esdevingués un fetiller— intenta caçar. 

Així comença la producció de Netflix 'The Witcher', amb un protagonista i una història que ens prometen tot de combats excitants i farcits d'acció, criatures fantàstiques i un amor que impregna aquest món, creat als llibres de Sapkowski i traslladat exitosament a l'univers dels videojocs.

Henry Cavill dará vida al protagonista de The Witcher.
L'intèrpret Henry Cavill serà l'encarregat de protagonitzar 'The Witcher' | The Independent

 

El protagonista de la sèrie, Geralt de Rivia, serà interpretat per l'actor Henry Cavill, famós sobretot per la trajectòria que ha seguit al món del cinema, on ha fet de Superman a la pel·lícula de Zack Snyder. Ara bé, Cavill havia dit durant el mes d'octubre de l'any passat que havia acordat amb Warner Brothers que ja no estaria dins del món del cinema de DC Comics. Més endavant, vam saber que havia deixat la seva espasa per tal de col·locar-se la perruca de color blanc que du el fetiller.

Les companyes de repartiment del protagonista són l'Anya Chalotra —coneguda per haver participat en produccions com ara 'Wanderlust' o 'The ABC Murders'— i la Freya Allan —famosa pels seus papers a 'Into the Badlands' o a 'The War of the Worlds'—, que faran, respectivament, de Yennefer i de Ciri, les dones més rellevants per al fetiller. La primera és el seu amor turmentós, i la segona és una filla adoptada del protagonista. Tots tres tindran una química brutal que farà avançar la trama enmig d'un panorama farcit de castells ruïnosos, d'amenaces d'éssers sobrenaturals i de regnes immersos en la guerra.

S'ha tancat el repartiment

A la sèrie hi participaran més de 200 intèrprets, i entre ells en destaquen alguns com ara l'actriu Jodhi May, coneguda per 'Genius' i 'Joc de Trons', que farà de reina Calanthe. L'actor Bjorn Hlynur Haraldsson, cèlebre pel seu paper a 'Fortitude', interpretarà el marit de la reina, anomenat cavaller Eist. Igualment, l'actor Adam Levy, que ha aparegut a produccions icòniques com ara 'Snatch' o 'Knightfall', farà de druida Mousesack, que a les novel·les apareix amb el nom de Myszowór. Millie Brady, per la seva banda, farà de princesa Renfri; MyAnna Buring interpretarà la Tissaia, cap de l'acadèmia de màgia anomenada Aretuza. També cal remarcar el paper de Therica Wilson-Read i de Mimi Ndiweni, que seran dues fetilleres amb poca experiència.

De la mateixa manera, es van afegir al repartiment altres actors i actrius brillants, com ara l'actor Eamon Farren, cèlebre per 'Twin Peaks' o 'The ABC Murders', per tal de fer el paper de Cahir, o bé Joey Batey que, famós per haver participat a 'Strike' i 'Knightfall', fa de Jaskier, un bard que és molt amic del bruixot. El personatge d'Stregobor estarà encarnat per Lars Mikkelsen, conegut per la seva aparició a 'Sherlock' i a 'House of Cards', mentre que a l'Istredd li donarà vida l'intèrpret Royce Pierreson, que ha participat a 'Judy' i a 'Wanderlust'.

El paper de Sir Lazlo el farà l'actor de '1983' Maciej Musiał, i Wilson Radjou-Pujalte, cèlebre per 'Dickensian' i per 'Jamillah & Aladdin' serà el personatge anomenat Dara. Igualment, destaca també la incorporació al repartiment d'Anna Shaffer, coneguda per haver aparegut a 'Harry Potter', que farà de Triss Merigold —una fetillera molt hàbil que té un passat romàntic amb el personatge principal de la història i amb qui es formarà un triangle d'amor ben apassionant. 

Anna Shaffer será Triss Merigold.
El personatge de Triss Merigold estarà interpretat per l'actriu Anna Shaffer | Radio Times

 

'The Hollywood Reporter' també ha publicat una nota en què esmenta la participació a la sèrie dels intèrprets Rebecca Benson —amb el paper de Marilka—, Shane Attwooll —que farà de Nohorn—, Luke Neal —que encarna el personatge de Vyr—, Matthew Neal —que fa de Nimir—, Tobi Bamtefa —que interpreta en Danek—, Sonny Serkis —que serà en Martin—, Roderick Hill —que encarna en Fletcher—, Inge Beckmann —amb el paper d'Aridea—, Charlotte O’Leary —que dona vida a la Tiffania—, Natasha Culzac —que serà la Toruviel—, Amit Shah —que fa de Torque— i, per últim, Tom Canton —sota el rol de Filavandrel.

Rodatge a l'estat espanyol

Les diverses informacions que es tenen sobre la filmació de la sèrie han transcendit de maneres diverses a través d'internet, com ara per mitjà d'uns usuaris de la xarxa social Reddit que han pogut escolar-se dins d'alguns dels departaments de la producció i que han compartit amb els altres membres de la xarxa social els detalls que han esbrinat. Segons diuen, el rodatge es va començar a dur a terme prop de Budapest entre el 28 d'octubre i el 6 de novembre.

Això no obstant, una gran part de les escenes s'han filmat en territori espanyol, més concretament a les Canàries. Els platós, segons les informacions sobre la producció que han aparegut al portal IMDB, s'han instal·lat en indrets com ara Maspalomas, Guayedra, Agaete, Tamadaba, el Roque de los Muchachos, el Monumento del Roque de Nublo o la Presa de Cuevas Blancas de Valsequillo.

L'escenari de la sèrie és un univers ple de construccions medievals i, en una gran multitud de casos, l'acció té lloc en diferents planícies on viuen els éssers màgics que mira de caçar el protagonista, cosa que fa que al territori espanyol hi hagi molts indrets idonis per a la gravació, com s'ha vist també amb la producció 'Joc de Trons'. 

Ara bé, les aventures del fetiller que caça monstres en algunes ocasions també tenen lloc en temples ruïnosos i en castells, cosa que fa que la ciutat de Budapest i tot l'entorn siguin localitzacions perfectes per escenificar la història que ens ocupa. Igualment, al territori hongarès es va erigir una vila petita per gravar-hi diverses escenes.

Avançament del vestuari

D'entre totes les imatges que hem pogut veure de la filmació de la sèrie, la més excitant ha estat la de l'actor Henry Cavill amb la indumentària de fetiller o, si no era ell, un doble seu que participés en alguna de les escenes d'acció. De la mateixa manera, ens ha arribat alguna imatge del personatge de Yennefer, interpretat per l'actriu Anya Chalotra, que materialitza les descripcions dels llibres en què es fa referència als vestits de color negre ben llargs que du la fetillera, a banda de les propostes medievals/gòtiques dels videojocs.

Henry Cavill en el set de rodaje.
Henry Cavill durant la gravació de la sèrie | Cedida

 

Les imatges que s'han aconseguit filtrar a la xarxa provenen d'un vídeo que alguna persona intrèpida va gravar amb el mòbil durant el rodatge. En aquestes fotografies, veiem com la Yennefer està lluitant contra un mag d'allò més misteriós, i com en aquesta escena també hi apareix una dona al terra, que no sabem qui és.

S'han formulat diverses teories al voltant de l'escena per mirar d'endevinar què hi passa exactament, però tots els fanàtics de 'The Witcher' estan d'acord amb el fet que hi haurà diversos flashbacks per parlar dels personatges. Podria ser també que l'escena que hem explicat fos un d'aquests flashbacks, per a l'amant del personatge principal.

Fil argumental i episodis 

No sabem del cert quin camí seguiran els creadors de la sèrie per dur a terme la temporada 1. N'hi ha que afirmen que l'elaboraran amb la inspiració del llibre 1 de la saga, anomenat 'L'últim desig', mentre que n'hi ha que diuen que adaptarà l'entrega 3 del videojoc, que va tenir molt d'èxit i barreja les històries del bruixot.

Sigui com sigui, tot sembla indicar que s'adaptarà la novel·la que obre la porta al món de 'The Witcher', a banda que Lauren Schmidt Hissrich, encarregada de la producció, va afirmar en una entrevista que va fer al 'The Hollywood Reporter' que tenia la idea de produir una sola representació visual que es desprengués de les novel·les, i per això els llibres en principi centrarien la història. D'altra banda, la 'showrunner' va afirmar que va haver de parar de jugar a The Witcher per evitar que el videojoc l'influís en el moment de començar a posar en marxa la producció.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Geralt #TheWitcher #Netflix @Netflix

Una publicación compartida de Henry Cavill (@henrycavill) el

Fins ara hem pogut saber que la temporada 1 constarà d'un total de 8 episodis, i que cadascun durarà 60 minuts. En funció de com el públic rebi la sèrie se'n farà una segona temporada o no.

Sigui com sigui, aquesta versió per a Netflix ha rebut el suport d'algunes de les persones que han participat en l'adaptació al món dels videojocs de les novel·les, a partir de l'estudi CD Projekt Red. Una d'aquestes persones és el productor executiu de The Witcher, anomenat Tomasz Baginski, a qui van fotografiar en un dels escenaris del territori espanyol, i que va dirigir les cinemàtiques ben conegudes de 'The Witcher 3'. Igualment, l'escriptor de les novel·les també ha assessorat l'equip.


Comentaris

envia el comentari