La sèrie de TV3 'Benvinguts a la família' es podrà veure a Netflix

La sèrie es podrà veure a través de la plataforma americana a partir del 27 de juliol
Els personatges de la sèrie Benvinguts a la família, en una imatge promocional | CatalunyaDiari.cat

 

‘L’efecte Merlí’ es perllonga a Netflix. Si la sèrie de la televisió catalana ja va travessar fronteres amb la seva emissió a través de la plataforma americana de continguts audiovisuals, ara Netflix busca fer el mateix amb un altre contingut català: 'Benvinguts a la família'.

 

La sèrie de ficció, produïda per Arca Audiovisual i estrenada a TV3 aquesta mateixa temporada, s’incorpora a Netflix aquest mateix divendres, 27 de juliol. Crida l’atenció, així mateix, que la plataforma no ha posat traves d’emissió —s'estrenarà a tot el món si Netflix ho creu oportú— i oferirà una versió doblada al castellà.

 

Benvinguts a la família, nova incorporació de Netflix

Es tracta d’una sèrie que va entrar sense fer soroll a ocupar l’espai que havia deixat Merlí i es va convertir, sorprenentment, en un fenomen de masses a petita escala. Benviguts a la família, que ha comptat amb actors de reconegut prestigi com Yolanda Ramos, Melani Olivares i Ivan Massagué, s’ha erigit com una de les sèries més vistes de la darrera dècada.

 

De fet, la comèdia catalana ha estat la millor estrena d’una sèrie a TV3 en els deu darrers anys, amb un total de 777.000 espectadors i amb una quota de pantalla del 25,8 %. El ressò i la bona avinguda de la sèrie ha estat tant, de fet, que Arca Audiovisual ja prepara una segona temporada que s’estrenarà a principis de 2019.

 

 

Netflix, sota l’estela de Merlí

Netflix busca fer amb aquesta sèrie el que ja va assolir amb Merlí: un gran ressò i èxit. Benvinguts a la família, però, dista força de la Merlí. En aquesta, de fet, hi podem veure com l’Àngela —interpretada per Melani Olivares— és una dona lluitadora que ha de tirar endavant la seva família després que el seu marit els abandoni i li comuniquin que els embarguen el pis.                     

 

És en aquest punt, i aquí rau el sentit de la sèrie, quan l’Àngela ha de demanar ajuda al seu pare, l’Eduardo’, amb qui manté una relació freda i distant des de fa molts anys.    

 

L'aposta, finalment, representa un pas més en la internacionalització dels continguts de la cadena, ja que aquesta ja va apostar en el seu moment per 'Polseres vermelles' i 'Merlí' especialment per Espanya i l'Amèrica Llatina.