App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

El triomf del català Alfons Arús: La Sexta renova l'‘Aruseros’

Aquest dijous el format compleix 400 programes d'èxit a la cadena d'Atresmedia

Alfons Arús
Aquest dijous el format compleix 400 programes d'èxit a la cadena d'Atresmedia | Twitter

El català Alfons Arús està d'enhorabona. El seu format televisiu, a cavall entre l'actualitat i l'entreteniment, triomfa a La Sexta. Tant és així que la cadena d'Atresmedia acaba de renovar el programa 'Aruseros' per la pròxima temporada. L'espai ha duplicat audiència en dos anys d'emissió, guanyant adeptes sense fre. El secret? Contingut desenfadat i espontaneïtat per bandera.

'Aruseros' s'ha consolidat en la franja de matins del grup audiovisual i celebra la notícia coincidint, a més, amb aniversari. Aquest dimarts, 30 de juny, el format compleix 400 programes d'èxit sota el segell de La Sexta des que arrancava el 2018.

El programa, presentat i dirigit per Alfons Arús i amb Angie Cárdenas com a productora executiva, conserva l'essència del primer dia: informació transcendent tractada de manera espontània i contingut banal però curiós, tractat amb un toc particular de gràcia que enganxa l'espectador.

Un 'Tik Tok' de Risto i Laura Escanes, un retrobament familiar post-Covid, imatges d'un tauró en una platja, 'youtubers', vídeos emotius, bestieses, ciència, famosos, xarxes, revistes, consells domèstics... El modern còctel que ha defensat sempre Arús ha calat en l'espectador de tal manera que el format s'ha posicionat com un dels fixos d'Atresmedia

Arús destapa la clau de l'èxit

L'èxit d'Arús i el seu equip és una realitat. La fórmula funciona i la prova és que s'ha fet amb els matins de La Sexta, que decideix ara donar-li continuïtat. L'aposta del grup pel programa és clara: la nova temporada començarà el setembre, per continuar posant-se el públic a la butxaca en directe.

La Sexta guanyava fa dos anys una manera alternativa d'informar i entretenir a la vegada, un curiós mix de fets amb opinions i, sobretot, molta imatge, com destaca el mateix Alfons Arús quan explica les claus de l'èxit:  «El to del programa sempre serà vitalista i optimista. No canviarem. Són les senyes d'identitat del programa. Continguts molt variats, moltes imatges i comentaris sense guió».

Atresmedia també ha valorat i molt positivament el format. «'Aruseros' és aire fresc cada matí, una alternativa excepcional capaç d'entretenir d'una manera contemporània i de mantenir l'espectador connectat amb l'actualitat», diu Mario López, director d'Antena d'Atresmedia.


Comentaris

envia el comentari